Претходно, пишувавме за можноста за дигитално

Програма KEI

Претходно, ние пишувавме за можноста за дигитална парница. На 1 март, холандскиот Врховен суд (највисокиот суд на Холандија) официјално започна со оваа дигитална парница, како дел од програмата КЕИ. Ова значи дека случаите на граѓанско дејствување може судот да ги достави и разгледа судот дигитално. Другите холандски судови ќе следат подоцна. Со програмата КЕИ, правосудниот систем треба да стане подостапен и разбирлив за сите вклучени страни. Curубопитни како тоа може да значи за вас? Не двоумете се да контактирате со некој од нашите адвокати!

Сподели
Law & More B.V.