Јавно и општо достапно откривање на регистрацијата

(во согласност со член 35б (1) од регулативата за правно професија)

 

Том Меевис

Том Мејевис ги регистрираше следниве законски области во регистарот на законски области на Холандскиот бар:

Закон за трговски друштва
Лица и закон за семејство
Кривично право
Закон за вработување

Според стандардите на Холандскиот адвокат, регистрацијата го обврзува да добие десет кредити за обука годишно во секоја од регистрираните правни области.

 

Максим Ходак

Максим Ходак ги регистрираше следниве законски области во регистарот на законски области на Холандскиот бар:

Закон за трговски друштва

Според стандардите на Холандскиот адвокат, регистрацијата го обврзува да добие десет кредити за обука годишно во секоја од регистрираните правни области.

Law & More B.V.