Што е кауција

Кауција е договор кога едно лице се согласува физички да го поседува имотот на друго лице заради чување или друга намена, но не презема сопственост над него, со разбирање дека ќе се врати на подоцнежен датум.

Дали ви треба правна помош или совет во врска со кауција? Или сè уште имате прашања на оваа тема? Нашиот Адвокат за договорно право со задоволство ќе ви помогнеме!

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска канцеларија во Eindhoven Amsterdam?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:
господин Том Меевис, застапник во Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
г-дин Максим Ходак, застапник на & Повеќе - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More