Колку развод од алиментација

Износот на алиментација не е фиксен износ, но се пресметува за секој развод врз основа на вашата лична ситуација и на поранешниот партнер. И вашите приходи, личните потреби и потребите на вашите деца, доколку ги имате, се земени во предвид.

Дали ви треба правна помош или совет во врска со разводот? Или сè уште имате прашања на оваа тема? Нашиот Адвокати за развод со задоволство ќе ви помогнеме!

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска канцеларија во Eindhoven Amsterdam?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:
господин Том Меевис, застапник во Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
г-дин Максим Ходак, застапник на & Повеќе - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More