Нашиот тим

Слика на Том Меевис

Управен партнер / застапник

Во рок од Law & More, Том се занимава со општа пракса. Тој е преговарач и парница на канцеларијата.

Во рок од Law & More, Ајлин главно работи во областа на личното и семејното право, законот за вработување и законот за миграција.
Во рок од Law & More, Руби е специјализирана за закон за договори, корпоративно право и корпоративни правни услуги. Таа исто така може да биде ангажирана како корпоративен адвокат за вашата компанија.

Мишел ја користи својата стручност и страст за законот за да постигне најголем резултат за клиентите. Карактеристика на нејзиниот пристап е тоа што Мишел е ангажирана и пријателска кон клиентот и работи точно. 

Правен советник

Џејд е воден и посветен адвокат со страст за законот и постигнување на најдобри можни резултати. Таа пристапува кон сложените правни прашања јасно и ефективно, со силни правни аргументи. Џејд ги цени темелните анализи и навлегува длабоко во фактите и законодавството за да развие прецизни извештаи и совети, со цел да се постигне најдобриот исход за вашиот случај.

Мишел ја користи својата стручност и страст за законот за да постигне најголем резултат за клиентите. Карактеристика на нејзиниот пристап е тоа што Мишел е ангажирана и пријателска кон клиентот и работи точно. 

Статии

Law & More