МЕERNУНАРОДНО И НАЦИОНАЛНО ПЛАНИРАЕ НА ДАНОЦИ
Прашај за правна помош

НАШИТЕ ПРАВИЛНИЦИ СЕ СПЕЦИЈАЛИСТИ ВО ДВД ЗАКОН

Проверено Јасно.

Проверено Лична и лесно достапна.

Проверено Вашите интереси на прво место.

Лесно достапен

Лесно достапен

Law & More е достапен од понеделник до петок
од 08:00 до 22:00 часот и за време на викендите од 09:00 до 17:00 часот

Добра и брза комуникација

Добра и брза комуникација

Нашите адвокати го слушаат вашиот случај и излегоа
со соодветен план за акција

Личен пристап

Личен пристап

Нашиот метод на работа гарантира дека 100% од нашите клиенти
ни препорачуваат и дека сме оценети во просек со 9.4

Меѓународно и национално даночно планирање

Даночното планирање е практика на оптимално фискално структуирање на корпорацијата, со цел да се задржи ефективната даночна стапка што е можно пониска. Иако генерално се смета за несакан, даночното планирање не е нелегално. Даночното планирање може да постои заради разликата во националното и меѓународното законодавство, разликите во склучените даночни договори и поради начинот на кој овие правила се поклопуваат или се преклопуваат.

на Law & More даночна пракса се занимава со холандски и меѓународни прашања.

Во соработка со нашите даночни партнери, даваме даночни совети и планирање за лица со висока нето-вредност и нивните семејства, кои се подложни на холандско оданочување. Нашите професионалци се преокупирани со даночни работи за различни холандски и меѓународни семејни бизниси со меѓународно работење. Ние, исто така, ги претставуваме холандските и меѓународните клиенти во меѓународни даночни контроверзии и честопати спроведуваме постапки за даночни парници против холандските даночни органи.

Law & More исто така помага во широк спектар на планирање на недвижнини и работи за планирање на сукцесивно работење за приватни клиенти и нивните претпријатија. Ние сме високо специјализирани за изготвување и имплементација на најновите (правни) техники во мулти-надлежното планирање за да постигнеме ефективни структури за нашите клиенти да останат даночни и да ја реализираат даночната ефикасност.

Слика на Том Меевис

Том Меевис

УПРАВЕН ПАРТНЕР / АДВОКАТ

tom.meevis@lawandmore.nl

Адвокатска канцеларија во Eindhoven Amsterdam

Корпоративен адвокат

"Law & More адвокати
се вклучени и можат да сочувствуваат
со проблемот на клиентот“

Без глупост менталитет

Ние сакаме креативно размислување и гледаме подалеку од правните аспекти на ситуацијата. Сè е за да се дојде до сржта на проблемот и да се справи со него во одредена материја. Поради нашиот бесмислен менталитет и долгогодишно искуство, нашите клиенти можат да сметаат на лична и ефикасна правна поддршка.

Што велат клиентите за нас

[show-testimonials orderby='menu_order' order='DESC' limit='1' pagination='on' layout='grid' options='theme:none,info-position:info-polow,text-alignment:center, колони: 1, филтер: нема, оцена: на, цитат-содржина: кратка, карактеристична екстра: (...), приказ-слика: вклучена, големина на слика: ttshowcase_small, облик на слика: круг, ефект на слика: нема, слика- врска: на']

Нашите даночни адвокати се подготвени да ви помогнат:

канцеларија Law & More Фото

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска канцеларија во Eindhoven Amsterdam?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:
господин Том Меевис, застапник во Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
г-дин Максим Ходак, застапник на & Повеќе - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More