Ајлин Селамет

Ајлин Селамет

управувано - фокусирано на решението - чувство на одговорност

Ајлин Селамет е управувано лице со високо чувство на одговорност. Таа не може да издржи неоправдани ситуации и од таа причина е екстремно поттик да им помага на клиентите. Ајлин е исто така амбициозна. Нејзината цел е да му помогне на клиентот на најдобар можен начин, без да го изгуби вниманието на интересите на клиентот. Покрај тоа, таа е вклучена и пријателска. Таа смета дека е важно да се внимава на интересите на клиентите, користејќи личен пристап за клиентите да не се чувствуваат како „број“.

Во рок од Law & More, Ајлин главно работи во областа на личното и семејното право, законот за вработување и законот за миграција.

Во своето слободно време, Ајлин сака да оди на шопинг и да презема градски патувања. Таа исто така ужива да поминува време со семејството и пријателите и ужива да излегува на вечера.

Што велат клиентите за нас

Слика на Том Меевис

Управен партнер / застапник

Правен советник
Law & More