БАРАТЕ
ПРАВНА ФИРМА ВО ХОЛАНДИ?

НАШИТЕ ПРАВИЛНИЦИ СЕ СПЕЦИЈАЛИСТИ ВО ДВД ЗАКОН

Провери Ние сме навикнати да работиме за локални и меѓународни клиенти.

Провери Високо ниво на услуга за секој клиент, поединци, како и компании или институти.

Провери Ние сме достапни. Исто така денес.

БАРАТЕ
ПРАВНА ФИРМА ВО ХОЛАНДИ?

НАШИТЕ ПРАВИЛНИЦИ СЕ СПЕЦИЈАЛИСТИ ВО ДВД ЗАКОН

Провери Ние сме навикнати да работиме за локални и меѓународни клиенти.

Провери Високо ниво на услуга за секој клиент, поединци, како и компании или институти.

Провери Ние сме достапни. Исто така денес.

Адвокатска канцеларија во Ајндховен и Амстердам - Law & More

Лесно достапен

Лесно достапен

Law & More е достапен од понеделник до петок
од 08:00 до 22:00 часот и за време на викендите од 09:00 до 17:00 часот

Добра и брза комуникација

Добра и брза комуникација

Нашите адвокати го слушаат вашиот случај и излегоа
со соодветен план за акција

Личен пристап

Личен пристап

Нашиот метод на работа гарантира дека 100% од нашите клиенти нè препорачуваат и дека ние сме просечно оценети со 9.4

Адвокатска канцеларија во Ајндховен и Амстердам - Law & More

Лесно достапен

Лесно достапен

Law & More е достапен од понеделник до петок
од 08:00 до 22:00 часот и за време на викендите од 09:00 до 17:00 часот

Добра и брза комуникација

Добра и брза комуникација

Нашите адвокати го слушаат вашиот случај и излегоа
со соодветен план за акција

Личен пристап

Личен пристап

Нашиот метод на работа гарантира дека 100% од нашите клиенти нè препорачуваат и дека ние сме просечно оценети со 9.4

На кого се правниците Law & More?

Ние сме динамична холандска адвокатска фирма со меѓународен карактер, специјализирана во различни области на холандското право. Зборуваме холандски, англиски, француски, германски, полски, турски, руски и украински. Нашата фирма нуди услуги во голем број области на правото за компании, влади, институции и поединци. Нашите клиенти доаѓаат од Холандија и од странство. Познати сме по нашиот посветен, достапен, управуван, без-глупости пристап.

Можете да се јавите Law & More за речиси сите работи за кои ви треба адвокат или правен советник.

• Вашите интереси се секогаш над нас;
• Ние сме директно пристапни;
• Именувања може да се направат по телефон (+ 31403690680 or + 31203697121), е-пошта ([заштитена по е-пошта]) или преку нашата онлајн алатка lawyerappointment.nl;
• Наплатуваме разумни стапки и работиме транспарентно;
• Имаме канцеларии во Ајндховен и Амстердам.

Дали вашето специфично прашање или ситуација не е на нашата веб-страница? Не двоумете се да не контактирате. Веројатно и ние можеме да ви помогнеме.

канцеларија Law & More
канцеларија Law & More

На кого се правниците Law & More?

Ние сме динамична холандска адвокатска фирма со меѓународен карактер, специјализирана во различни области на холандското право. Зборуваме холандски, англиски, француски, германски, полски, турски, руски и украински. Нашата фирма нуди услуги во голем број области на правото за компании, влади, институции и поединци. Нашите клиенти доаѓаат од Холандија и од странство. Познати сме по нашиот посветен, достапен, управуван, без-глупости пристап.
Можете да се јавите Law & More за речиси сите работи за кои ви треба адвокат или правен советник.

• Вашите интереси се секогаш над нас;
• Ние сме директно пристапни;
• Именувања може да се направат по телефон (+ 31403690680 or + 31203697121), е-пошта ([заштитена по е-пошта]) или преку нашата онлајн алатка lawyerappointment.nl;
• Наплатуваме разумни стапки и работиме транспарентно;
• Имаме канцеларии во Ајндховен и Амстердам.
Дали вашето специфично прашање или ситуација не е на нашата веб-страница? Не двоумете се да не контактирате. Веројатно и ние можеме да ви помогнеме.

Том Меевис

Том Меевис

Управен партнер / застапник

Максим Ходак

Максим Ходак

Партнер / застапник

Јара-Кнопс-фото-500-567

Јара Кнопс

Правен советник

Фотографија на Севинц Хобен-Азизова

Севинц Хобен-Азизова

Правен советник

Том Меевис

Том Меевис

Управен партнер / застапник

Максим Ходак

Максим Ходак

Партнер / застапник

Јара-Кнопс-фото-500-567

Јара Кнопс

Правен советник

Фотографија на Севинц Хобен-Азизова

Севинц Хобен-Азизова

Правен советник

Што велат клиентите за нас

Што велат клиентите за нас

Метод на работа на нашите адвокати

Curубопитен за вашата позиција во правна работа и што Law & More може да направи за вас? Ве молиме контактирајте Law & More. Можете да се запознаете и да го доставите вашето прашање до нашите адвокати по телефон или е-пошта. Ако сакате, тие ќе закажат состанок за вас на Law & More канцеларија.

За време на назначувањето во Адвокатската канцеларија, ќе ве запознаеме понатаму и ќе разговараме за позадината и можните решенија во вашата правна работа. Адвокатите на Law & More исто така ќе посочи што можат конкретно да направат за вас и кои можат да бидат вашите следни чекори.

Кога поучуваш Law & More за да ги застапуваат вашите интереси, нашите адвокати ќе подготват договор за услуги. Овој договор ги опишува аранжманите за кои претходно разговарале со вас. Вашиот случај обично го води адвокатот со кој сте биле во контакт.

Начинот на кој се постапува во вашиот случај зависи од вашето правно прашање, кое може да се однесува на, на пример, изготвување совет, проценка на договор или спроведување правна постапка. Во Law & More разбираме дека секој клиент и неговата или нејзината ситуација е различна. Затоа ние користиме личен пристап. Нашите адвокати секогаш се трудат брзо да го решат секое правно прашање.

Метод на работа на нашите адвокати

Curубопитен за вашата позиција во правна работа и што Law & More може да направи за вас? Ве молиме контактирајте Law & More. Можете да се запознаете и да го доставите вашето прашање до нашите адвокати по телефон или е-пошта. Ако сакате, тие ќе закажат состанок за вас на Law & More канцеларија.

За време на назначувањето во Адвокатската канцеларија, ќе ве запознаеме понатаму и ќе разговараме за позадината и можните решенија во вашата правна работа. Адвокатите на Law & More исто така ќе посочи што можат конкретно да направат за вас и кои можат да бидат вашите следни чекори.

Кога поучуваш Law & More за да ги застапуваат вашите интереси, нашите адвокати ќе подготват договор за услуги. Овој договор ги опишува аранжманите за кои претходно разговарале со вас. Вашиот случај обично го води адвокатот со кој сте биле во контакт.

Начинот на кој се постапува во вашиот случај зависи од вашето правно прашање, кое може да се однесува на, на пример, изготвување совет, проценка на договор или спроведување правна постапка. Во Law & More разбираме дека секој клиент и неговата или нејзината ситуација е различна. Затоа ние користиме личен пристап. Нашите адвокати секогаш се трудат брзо да го решат секое правно прашање.

Најчесто поставувани прашања

Трошоците за адвокат зависат од видот на задачата и нејзиното времетраење.

Трошоците за нашите правни услуги обично се засноваат на час и се наплатуваат периодично. Понекогаш, сепак, може да се направи аранжман за фиксна цена. Law & More е подготвен однапред да обезбеди проценка или изјава за трошоците поврзани со доделувањето. После тоа, секогаш ќе добиете јасна спецификација за бројот на поминати часови и завршената работа.

Law & More ги применува следниве часовни цени:

Адвокат 195 € - 225 €

Партнер 250 € - 275 €

Сите стапки се исклучени на ДДВ од 21% Стапките може да се ревидираат годишно.

Law & More не е поврзан со холандскиот одбор за правна помош и не нуди услуги врз основа на „додаток“. Доколку сакате да се квалификувате за субвенционирана правна помош, ве советуваме да контактирате со друга адвокатска канцеларија.

Без оглед на правното прашање, адвокатите Law & More може да ви помогне и да ви помогне од почеток до крајот на која било правна работа, заснована на добро осмислена стратегија. Без оглед дали изготвувате и разгледувате правни документи или давате правни совети во вашиот случај, Law & More дали е тука за вас! Нашата адвокатска канцеларија исто така нуди услуги за решавање на правни спорови и парнични постапки и за деловни субјекти и за физички лица и спроведува избалансирана проценка на можности и ризици пред сите правни постапки. Понатаму, Law & More не само што ви нуди правни услуги како советник и парник, туку ви е достапен и како спаринг партнер.

За секое правно прашање, адвокатите на Law & More примени јасна стратегија која се состои од четири чекори: запознавање едни со други, заеднички дискутирање за случајот, спроведување на чекор по чекор план и справување со случајот.

Нашите адвокати се навикнати да работат брзо, така што никогаш нема да чекате долго за одговор на вашата е-пошта или за некој од нашиот персонал да добие телефон. Брзината и стручноста се од огромно значење за нас, така што ќе можете да сметате на брза и фокусирана комуникација и справување со вашето правно прашање.

на Law & More тимот работи на практичен и личен начин и за меѓународни и за национални компании и за поединци. Нашите канцеларии во Ајндховен и Амстердам имаат долго работно време и ние сме отворени навечер и за време на викендите: од понеделник до петок од 8 до 10 часот и во сабота и недела од 9 до 5 часот.

Дали сте претприемач или приватно лице кое се соочува со правен проблем и сакате да го решите? Тогаш е паметно да повикате адвокат. На крајот на краиштата, без разлика дали сте претприемач или индивидуа, секое правно прашање може да има големо финансиско, материјално или нематеријално влијание врз вашиот бизнис или вашиот живот. Во Law & More, разбираме дека секое правно прашање е премногу. Затоа, за разлика од повеќето правни фирми, Law & More ви нуди нешто дополнително. Бидејќи повеќето адвокатски друштва имаат познавање само на ограничен дел од нашето право и рутински извршуваат работа, Law & More ви нуди, покрај обемно и специфично правно знаење, брза услуга и личен пристап. На пример, нашите адвокати се експерти во областа на семејното право, законот за вработување, корпоративното право, правото на интелектуална сопственост, законот за недвижнини и усогласеноста. И кога станува збор за бизниси, Law & More дејствува за претприемачи во различни гранки на индустријата, транспортот, земјоделството, здравствената заштита и трговијата на мало.

Дали сакате да знаете што Law & More како што може да направи правна фирма во Ајндховен за вас? Потоа контактирајте Law & More, нашите адвокати со задоволство ќе ви помогнат. Можете да закажете состанок

• од телефон: + 31403690680 or + 31203697121
• преку е-маил: [заштитена по е-пошта]
• преку страницата на Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/

Кој адвокат ви треба обично зависи од природата на вашето правно прашање. На пример, имате прашање во врска со вашата компанија? Тогаш ви треба адвокат специјализиран за закон за трговски друштва. Дали вашето правно прашање има меѓународен карактер? Тогаш ви е подобро со адвокат специјализиран за меѓународно право. Исто така, треба да се напомене дека повеќето правни прашања се однесуваат на повеќе од една област на правото, така што е важно да се ангажира адвокат кој знае за секоја од вклучените области на правото.

Law & More е адвокатска фирма активна од областа на корпоративното право, правото на интелектуална сопственост и технологијата, како и законот за работни односи, семејното право, имиграцискиот закон и законот за недвижнини. Покрај нашето широко познавање на холандското (процесно) право, Law & More е исто така меѓународен по обем и природа на своите услуги. Со цел да им обезбедиме на нашите клиенти најдобра можна услуга, имаме посветен тим на повеќејазични адвокати и правници кои зборуваат англиски, германски, француски, шпански, турски, руски и украински.

Дали барате друга област од правото? Потоа, погледнете ја нашата страница за експертиза на која се наведени сите наши области на правото. Нашите адвокати се експерти во сите споменати области и со задоволство ќе ви помогнат во која било област.

Најчесто поставувани прашања

Трошоците за адвокат зависат од видот на задачата и нејзиното времетраење.

Трошоците за нашите правни услуги обично се засноваат на час и се наплатуваат периодично. Понекогаш, сепак, може да се направи аранжман за фиксна цена. Law & More е подготвен однапред да обезбеди проценка или изјава за трошоците поврзани со доделувањето. После тоа, секогаш ќе добиете јасна спецификација за бројот на поминати часови и завршената работа.

Law & More ги применува следниве часовни цени:

Адвокат 195 € - 225 €

Партнер 250 € - 275 €

Сите стапки се исклучени на ДДВ од 21% Стапките може да се ревидираат годишно.

Law & More не е поврзан со холандскиот одбор за правна помош и не нуди услуги врз основа на „додаток“. Доколку сакате да се квалификувате за субвенционирана правна помош, ве советуваме да контактирате со друга адвокатска канцеларија.

Без оглед на правното прашање, адвокатите Law & More може да ви помогне и да ви помогне од почеток до крајот на која било правна работа, заснована на добро осмислена стратегија. Без оглед дали изготвувате и разгледувате правни документи или давате правни совети во вашиот случај, Law & More дали е тука за вас! Нашата адвокатска канцеларија исто така нуди услуги за решавање на правни спорови и парнични постапки и за деловни субјекти и за физички лица и спроведува избалансирана проценка на можности и ризици пред сите правни постапки. Понатаму, Law & More не само што ви нуди правни услуги како советник и парник, туку ви е достапен и како спаринг партнер.

За секое правно прашање, адвокатите на Law & More примени јасна стратегија која се состои од четири чекори: запознавање едни со други, заеднички дискутирање за случајот, спроведување на чекор по чекор план и справување со случајот.

Нашите адвокати се навикнати да работат брзо, така што никогаш нема да чекате долго за одговор на вашата е-пошта или за некој од нашиот персонал да добие телефон. Брзината и стручноста се од огромно значење за нас, така што ќе можете да сметате на брза и фокусирана комуникација и справување со вашето правно прашање.

на Law & More тимот работи на практичен и личен начин и за меѓународни и за национални компании и за поединци. Нашите канцеларии во Ајндховен и Амстердам имаат долго работно време и ние сме отворени навечер и за време на викендите: од понеделник до петок од 8 до 10 часот и во сабота и недела од 9 до 5 часот.

Дали сте претприемач или приватно лице кое се соочува со правен проблем и сакате да го решите? Тогаш е паметно да повикате адвокат. На крајот на краиштата, без разлика дали сте претприемач или индивидуа, секое правно прашање може да има големо финансиско, материјално или нематеријално влијание врз вашиот бизнис или вашиот живот. Во Law & More, разбираме дека секое правно прашање е премногу. Затоа, за разлика од повеќето правни фирми, Law & More ви нуди нешто дополнително. Бидејќи повеќето адвокатски друштва имаат познавање само на ограничен дел од нашето право и рутински извршуваат работа, Law & More ви нуди, покрај обемно и специфично правно знаење, брза услуга и личен пристап. На пример, нашите адвокати се експерти во областа на семејното право, законот за вработување, корпоративното право, правото на интелектуална сопственост, законот за недвижнини и усогласеноста. И кога станува збор за бизниси, Law & More дејствува за претприемачи во различни гранки на индустријата, транспортот, земјоделството, здравствената заштита и трговијата на мало.

Дали сакате да знаете што Law & More како што може да направи правна фирма во Ајндховен за вас? Потоа контактирајте Law & More, нашите адвокати со задоволство ќе ви помогнат. Можете да закажете состанок

• од телефон: + 31403690680 or + 31203697121
• преку е-маил: [заштитена по е-пошта]
• преку страницата на Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/

Кој адвокат ви треба обично зависи од природата на вашето правно прашање. На пример, имате прашање во врска со вашата компанија? Тогаш ви треба адвокат специјализиран за закон за трговски друштва. Дали вашето правно прашање има меѓународен карактер? Тогаш ви е подобро со адвокат специјализиран за меѓународно право. Исто така, треба да се напомене дека повеќето правни прашања се однесуваат на повеќе од една област на правото, така што е важно да се ангажира адвокат кој знае за секоја од вклучените области на правото.

Law & More е адвокатска фирма активна од областа на корпоративното право, правото на интелектуална сопственост и технологијата, како и законот за работни односи, семејното право, имиграцискиот закон и законот за недвижнини. Покрај нашето широко познавање на холандското (процесно) право, Law & More е исто така меѓународен по обем и природа на своите услуги. Со цел да им обезбедиме на нашите клиенти најдобра можна услуга, имаме посветен тим на повеќејазични адвокати и правници кои зборуваат англиски, германски, француски, шпански, турски, руски и украински.

Дали барате друга област од правото? Потоа, погледнете ја нашата страница за експертиза на која се наведени сите наши области на правото. Нашите адвокати се експерти во сите споменати области и со задоволство ќе ви помогнат во која било област.

Law & More B.V.