Што е одржлив бизнис

Одржлив бизнис или зелен бизнис е корпорација која има минимално негативно влијание или потенцијално позитивно влијание врз глобалното или локалното опкружување, заедницата, општеството или економијата.

Дали ви треба правна помош или совет за одржлив бизнис? Или сè уште имате прашања на оваа тема? Нашиот Адвокат по право за животна средина со задоволство ќе ви помогнеме!

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска канцеларија во Eindhoven Amsterdam?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:
господин Том Меевис, застапник во Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
г-дин Максим Ходак, застапник на & Повеќе - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More