ТИ ТРЕБА ОД ДАНОЧЕН АДВОКАТ?
Прашај за правна помош

НАШИТЕ ПРАВИЛНИЦИ СЕ СПЕЦИЈАЛИСТИ ВО ДВД ЗАКОН

Проверено Јасно.

Проверено Лична и лесно достапна.

Проверено Вашите интереси на прво место.

Лесно достапен

Лесно достапен

Law & More е достапен од понеделник до петок од 08:00 до 22:00 часот, а за време на викендите од 09:00 до 17:00 часот

Добра и брза комуникација

Добра и брза комуникација

Нашите адвокати го слушаат вашиот случај и смислуваат соодветен план за акција
Личен пристап

Личен пристап

Нашиот метод на работа гарантира дека 100% од нашите клиенти нè препорачуваат и дека ние сме просечно оценети со 9.4

Даночно право

Даноците во Холандија ги засегаат сите кои живеат или се занимаваат со Холандија.

И Холандија и европските (ЕУ) земји имаат комплицирани даночни системи составени од тешки регулативи и меѓународни договори. На пример, холандскиот даночен систем знае многу различни видови на закон и даноци, како што се данок на доход, данок на плата, данок на промет и данок на корпорација. Покрај тоа, сите претходно споменати системи, регулативи и договори може да имаат влијание врз холандскиот даночен систем.

Пред да започнете бизнис во Холандија, секој претприемач треба да се советува за холандски даночни аспекти и холандски даночни тарифи. Уметност е оптимално да се користат даночните регулативи за да се ограничи притисокот на холандското оданочување на минимум.

Што може Law & More направи да ти помогнам?

Law & More даночни советници помагаат да се развие соодветна корпоративна структура за оптимално уживање во холандските даночни бенефиции. Холандија предвидува поволни режими за даночни договори за мултинационални компании со странски подружници. Замената на производството во други земји може да доведе до даночни бенефиции. Двојното оданочување може да биде ограничено заради многуте договори за даноци во коишто влегоа Холандија. Исто така, холандските тарифи за увоз може да се избегнат во многу случаи.

Law & More, во соработка со своите даночни советници и заедно со нејзините клиенти, ги разгледува опциите што ги даваат холандските и ЕУ даночните закони. Доколку е потребно, ќе соработуваме со сигурни советници за даноци и регистрирани сметководители во Холандија и во други надлежности за да обезбедиме најдобар можен совет и решение за нашите холандски и меѓународни клиенти.

Слика на Том Меевис

Том Меевис

УПРАВЕН ПАРТНЕР / АДВОКАТ

tom.meevis@lawandmore.nl

Адвокатска канцеларија во Eindhoven Amsterdam

Корпоративен адвокат

"Law & More адвокати
се вклучени и можат да сочувствуваат
со проблемот на клиентот“

Без глупост менталитет

Ние сакаме креативно размислување и гледаме подалеку од правните аспекти на ситуацијата. Сè е за да се дојде до сржта на проблемот и да се справи со него во одредена материја. Поради нашиот бесмислен менталитет и долгогодишно искуство, нашите клиенти можат да сметаат на лична и ефикасна правна поддршка.

Што велат клиентите за нас

Нашите даночни адвокати се подготвени да ви помогнат:

канцеларија Law & More

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска канцеларија во Eindhoven Amsterdam?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:
господин Том Меевис, застапник во Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More