ТИ ТРЕБА ОД АДВОКАТ ЗА МЕДИУМИ?
Прашај за правна помош

НАШИТЕ ПРАВИЛНИЦИ СЕ СПЕЦИЈАЛИСТИ ВО ДВД ЗАКОН

Проверено Јасно.

Проверено Лична и лесно достапна.

Проверено Вашите интереси на прво место.

Лесно достапен

Лесно достапен

Law & More е достапен од понеделник до петок од 08:00 до 22:00 часот, а за време на викендите од 09:00 до 17:00 часот

Добра и брза комуникација

Добра и брза комуникација

Нашите адвокати го слушаат вашиот случај и смислуваат соодветен план за акција
Личен пристап

Личен пристап

Нашиот метод на работа гарантира дека 100% од нашите клиенти нè препорачуваат и дека ние сме просечно оценети со 9.4

Адвокат за медиуми

Терминот медиуми опфаќа весници, телевизија, радио и интернет. Може да се случи вие или вашата компанија да се појавите во медиумите несакајќи и на негативен начин. Во нашиот современ свет каде информациите се споделуваат и складираат преку Интернет, ова може да ве брка. Затоа е важно да преземете соодветни мерки ако имате проблеми со медиумите.

Законот за медиуми вклучува различни полиња на правото. Особено внимание може да биде насочено кон законот за авторски права, законот за приватност и правата на портретите. Одговарајќи на прашањето дали публикацијата е незаконска, вашето право на заштита на честа и угледот мора да се мери против правото на слобода на изразување.

Во случај на електронска клевета, важно е доказите да бидат евидентирани правилно. Во случај на незаконска е-пошта, важно е оваа е-пошта да се чува во електронска форма. Понатаму, можно е да се евидентираат докази на bewijsonline.nl. Ова осигурува дека имате доказ за звук.

Law & More може да ви помогне во секое прашање во врска со законот за медиуми. Нашите адвокати можат да ве советуваат и да одговорат на сите ваши прашања.

Слика на Том Меевис

Том Меевис

УПРАВЕН ПАРТНЕР / АДВОКАТ

tom.meevis@lawandmore.nl

Адвокатска канцеларија во Eindhoven Amsterdam

Корпоративен адвокат

"Law & More адвокати
се вклучени и можат да сочувствуваат
со проблемот на клиентот“

Без глупост менталитет

Ние сакаме креативно размислување и гледаме подалеку од правните аспекти на ситуацијата. Сè е за да се дојде до сржта на проблемот и да се справи со него во одредена материја. Поради нашиот бесмислен менталитет и долгогодишно искуство, нашите клиенти можат да сметаат на лична и ефикасна правна поддршка.

Што велат клиентите за нас

Нашите медиумски адвокати се подготвени да ви помогнат:

канцеларија Law & More

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска канцеларија во Eindhoven Amsterdam?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:
господин Том Меевис, застапник во Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More