Што е меѓународен бизнис

Меѓународниот бизнис се однесува на трговија на стоки, услуги, технологија, капитал и / или знаење преку националните граници и во глобална или транснационална скала. Тоа подразбира прекугранични трансакции на стоки и услуги помеѓу две или повеќе земји.

Дали ви треба правна помош или совет во врска со меѓународниот бизнис? Или сè уште имате прашања на оваа тема? Нашиот Адвокат за корпоративно право   Адвокат за меѓународно право со задоволство ќе ви помогнеме!

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска канцеларија во Eindhoven Amsterdam?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:
господин Том Меевис, застапник во Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
г-дин Максим Ходак, застапник на & Повеќе - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More