ТИ ТРЕБА ОД европски (ЕУ) АДВОКАТ?
Прашај за правна помош

НАШИТЕ ПРАВИЛНИЦИ СЕ СПЕЦИЈАЛИСТИ ВО ДВД ЗАКОН

Проверено Јасно.

Проверено Лична и лесно достапна.

Проверено Вашите интереси на прво место.

Лесно достапен

Лесно достапен

Law & More е достапен од понеделник до петок
од 08:00 до 22:00 часот и за време на викендите од 09:00 до 17:00 часот

Добра и брза комуникација

Добра и брза комуникација

Нашите адвокати го слушаат вашиот случај и излегоа
со соодветен план за акција

Личен пристап

Личен пристап

Нашиот метод на работа гарантира дека 100% од нашите клиенти
ни препорачуваат и дека сме оценети во просек со 9.4

Европско (ЕУ) закон

Холандија е земја членка на Европската унија. На многу полиња, холандското право произлегува од европското законодавство. Исто така, законодавството на ЕУ може директно да се применува во Холандија. Како резултат на ова, постои голема шанса претпријатијата да се соочат со законодавството на ЕУ.

Во рамките на Европската унија, воспоставени се четири слободи: слободно движење на лица, добра, услуги и капитал. На државите не им е дозволено да мешаат на дискриминаторска основа. Четирите слободи се дополнително обработени во различни директиви и регулативи. Law & More може да ве советува доколку се појават прашања во врска со применливоста на директивите и регулативите или во врска со односот помеѓу холандското право и правото на ЕУ.

Покрај тоа, на претпријатијата не им е дозволено да ја ограничуваат, мешаат или фалсификуваат конкуренцијата во Европската унија. Договорите со конкурентите и договорите за агенции и дистрибуција треба да бидат прегледани, за да се избегне кршење на законодавството на ЕУ. Специјалистите во Law & More имаат ажурирани знаења во врска со законодавството на ЕУ; тие можат да помогнат при изготвување договори и воведување правни постапки. Нашиот тим е исто така на ваш сервис кога се занимавате со големо преземање или спојување во кое е вклучено законодавството на ЕУ.

Слика на Том Меевис

Том Меевис

УПРАВЕН ПАРТНЕР / АДВОКАТ

tom.meevis@lawandmore.nl

Адвокатска канцеларија во Eindhoven Amsterdam

Корпоративен адвокат

"Law & More адвокати
се вклучени и можат да сочувствуваат
со проблемот на клиентот“

Без глупост менталитет 

Тимот на Law and More проактивно размислува за решенија за нивните клиенти и ќе ги надгледува правните аспекти на ситуацијата. Сè е за да се дојде до сржта на еден проблем и да се реши ефикасно. Поради нашиот бесмислен менталитет и долгогодишно искуство, клиентите можат да сметаат на блиско вклучување и ефикасна правна поддршка.

Што велат клиентите за нас

[show-testimonials orderby='menu_order' order='DESC' limit='1' pagination='on' layout='grid' options='theme:none,info-position:info-polow,text-alignment:center, колони: 1, филтер: нема, оцена: на, цитат-содржина: кратка, карактеристична екстра: (...), приказ-слика: вклучена, големина на слика: ttshowcase_small, облик на слика: круг, ефект на слика: нема, слика- врска: на']

Нашите адвокати се подготвени да ви помогнат:

канцеларија Law & More

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска канцеларија во Eindhoven Amsterdam?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:
господин Том Меевис, застапник во Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
г-дин Максим Ходак, застапник на & Повеќе - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More