ТРЕБА ДА СИ ПОМОГНЕТЕ СО ЕВРАЗИЈА & ЦИС ЦЕСТА?
КОНТАКТ LAW & MORE

НАШИТЕ ПРАВИЛНИЦИ СЕ СПЕЦИЈАЛИСТИ ВО ДВД ЗАКОН

Проверено Јасно.

Проверено Лична и лесно достапна.

Проверено Вашите интереси на прво место.

Лесно достапен

Лесно достапен

Law & More е достапен од понеделник до петок од 08:00 до 22:00 часот, а за време на викендите од 09:00 до 17:00 часот

Добра и брза комуникација

Добра и брза комуникација

Нашите адвокати го слушаат вашиот случај и смислуваат соодветен план за акција
Личен пристап

Личен пристап

Нашиот метод на работа гарантира дека 100% од нашите клиенти нè препорачуваат и дека ние сме просечно оценети со 9.4

Евроазија и ЗНД Биро

Law & More поседува знаење и за евроазискиот пазар и за менталитетите на различните земји во рамките на Евроазија. Евроазија е термин за географската област што ја сочинуваат Европа и Азија. Им помагавме на многу клиенти од евроазиската област. Овие клиенти главно потекнуваат од Русија и ЗНД. Знаењето на овие пазари ги комбинираме со нашата експертиза за различните холандски и меѓународни јурисдикции. Преку оваа единствена комбинација ние сме во состојба да им обезбедиме целосна услуга на евроазиските бизниси и поединци.

Бизниси и поединци кои потекнуваат од Русија, Украина и ЗНД кои се активни во Холандија можат да сметаат на нашата помош која содржи правни и фискални совети. Имаме експертиза да советуваме за спојувања и превземања, трансакции со недвижнини и фискално и корпоративно структурирање на бизнисот.

Ако имате намера да оперирате на холандскиот пазар или Бенелукс, ние исто така може да ви обезбедиме правна помош. Law & More може да ве поддржи кога склучувате неколку видови договори или може да одредите која структура за основање е најпогодна за вас. Со секој аспект во процесот на воспоставување бизнис во Холандија, можете да сметате на правната помош на Law & More.

Слика на Том Меевис

Том Меевис

УПРАВЕН ПАРТНЕР / АДВОКАТ

tom.meevis@lawandmore.nl

Адвокатска канцеларија во Eindhoven Amsterdam

Корпоративен адвокат

"Law & More адвокати
се вклучени и можат да сочувствуваат
со проблемот на клиентот“

Без глупост менталитет

Ние сакаме креативно размислување и гледаме подалеку од правните аспекти на ситуацијата. Сè е за да се дојде до сржта на проблемот и да се справи со него во одредена материја. Поради нашиот бесмислен менталитет и долгогодишно искуство, нашите клиенти можат да сметаат на лична и ефикасна правна поддршка.

Што велат клиентите за нас

Нашите адвокати за Евразија и ЗНД се подготвени да ви помогнат:

канцеларија Law & More

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска канцеларија во Eindhoven Amsterdam?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:
господин Том Меевис, застапник во Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More