Граѓански развод

Граѓанскиот развод е познат и како заеднички развод, што значи развод кој се придржува кон законите за соработка. Во граѓански или колаборативен развод, обете страни имаат совет, кои прифаќаат стил на соработка и работат заедно во обид да ги решат проблемите или барем да го минимизираат обемот и обемот на спорот. Советниците и нивните клиенти сакаат да изградат консензус и да донесат што е можно повеќе одлуки надвор од судот.

Дали ви треба правна помош или совет во врска со разводот? Или сè уште имате прашања на оваа тема? Нашиот Адвокати за развод со задоволство ќе ви помогнеме!

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска канцеларија во Eindhoven Amsterdam?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:
господин Том Меевис, застапник во Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
г-дин Максим Ходак, застапник на & Повеќе - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More