Поништен

Кога поништен брак, тоа значи дека унијата е прогласена за неважечка и неважечка. Во суштина, се смета дека бракот воопшто не постоел. Ова се разликува од разводот по тоа што разводот означува крај на валидна заедница, но бракот сепак се препознава дека постоел. За разлика од разводот и смртта, поништувањето на бракот предизвикува бракот да не постои во законот, што може да влијае на поделбата на имотот и старателството над децата.

Дали ви треба правна помош или совет во врска со разводот? Или сè уште имате прашања на оваа тема? Нашиот Адвокати за развод со задоволство ќе ви помогнеме!

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска канцеларија во Eindhoven Amsterdam?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:
господин Том Меевис, застапник во Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
г-дин Максим Ходак, застапник на & Повеќе - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More