Law & More поседува знаење и за евроазискиот пазар и за менталитетите на различните земји во рамките на Евроазија. Евроазија е термин за географската област што ја сочинуваат Европа и Азија. Им помагавме на многу клиенти од евроазиската област. Овие клиенти главно потекнуваат од Русија и ЗНД. Знаењето на овие пазари ги комбинираме со нашата експертиза за различните холандски и меѓународни јурисдикции. Преку оваа единствена комбинација ние сме во состојба да им обезбедиме целосна услуга на евроазиските бизниси и поединци.

ТРЕБА ДА СИ ПОМОГНЕТЕ СО ЕВРАЗИЈА & ЦИС ЦЕСТА?
КОНТАКТ LAW & MORE

Евроазија и ЗНД Биро

Law & More поседува знаење и за евроазискиот пазар и за менталитетите на различните земји во рамките на Евроазија. Евроазија е термин за географската област што ја сочинуваат Европа и Азија. Им помагавме на многу клиенти од евроазиската област. Овие клиенти главно потекнуваат од Русија и ЗНД. Знаењето на овие пазари ги комбинираме со нашата експертиза за различните холандски и меѓународни јурисдикции. Преку оваа единствена комбинација ние сме во состојба да им обезбедиме целосна услуга на евроазиските бизниси и поединци.

Бизниси и поединци кои потекнуваат од Русија, Украина и ЗНД кои се активни во Холандија можат да сметаат на нашата помош која содржи правни и фискални совети. Имаме експертиза да советуваме за спојувања и превземања, трансакции со недвижнини и фискално и корпоративно структурирање на бизнисот.

Ако имате намера да оперирате на холандскиот пазар или Бенелукс, ние исто така може да ви обезбедиме правна помош. Law & More може да ве поддржи кога склучувате неколку видови договори или може да одредите која структура за основање е најпогодна за вас. Со секој аспект во процесот на воспоставување бизнис во Холандија, можете да сметате на правната помош на Law & More.

Слика на Том Меевис

Том Меевис

Управен партнер / застапник

 Јавете се на +31 40 369 06 80

"Law & More адвокати
се вклучени и
може да сочувствува со
проблем на клиентот “

Без глупост менталитет

Ние сакаме креативно размислување и гледаме подалеку од правните аспекти на ситуацијата. Сè е за да се дојде до сржта на проблемот и да се справи со него во одредена материја. Поради нашиот бесмислен менталитет и долгогодишно искуство, нашите клиенти можат да сметаат на лична и ефикасна правна поддршка.

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска фирма во Ајндховен?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:

господин Том Меевис, застапник во Law & More - [заштитена по е-пошта]
г-дин Максим Ходак, застапник на & More - [заштитена по е-пошта]

Law & More B.V.