Вие поднесувате барање за Скенирање на случаи користејќи формулар за апликација преку Интернет. Откако ќе го примиме барањето, ќе ве контактираме по телефон. По взаемна согласност и потпишување на договорот за доделување, ќе започнеме со Скенирање на случај.Побарајте скенирање на случај


* Поставете ги релевантните документи

Law & More B.V.