ТИ ТРЕБА ОД МЕЃУНАРОДЕН АДВОКАТ?
Прашај за правна помош

НАШИТЕ ПРАВИЛНИЦИ СЕ СПЕЦИЈАЛИСТИ ВО ДВД ЗАКОН

Проверено Јасно.

Проверено Лична и лесно достапна.

Проверено Вашите интереси на прво место.

Лесно достапен

Лесно достапен

Law & More е достапен од понеделник до петок од 08:00 до 22:00 часот, а за време на викендите од 09:00 до 17:00 часот

Добра и брза комуникација

Добра и брза комуникација

Нашите адвокати го слушаат вашиот случај и смислуваат соодветен план за акција
Личен пристап

Личен пристап

Нашиот метод на работа гарантира дека 100% од нашите клиенти нè препорачуваат и дека ние сме просечно оценети со 9.4

Меѓународен адвокат

Да се ​​работи бизнис значи преминување на границите. Што ако се појави спор? Кој суд е надлежен да го реши спорот? Кој закон е применлив за спорот?

Повремено, ќе се заклучи дека холандскиот суд ќе треба да го применува меѓународното право или обратно. За да се спречи оваа состојба, ние им помагаме и на холандските и на меѓународните клиенти во преговорите и изготвувањето договори, така што е јасно која постапка треба да се следи во случај на спор.

Ние сме широко искусни во холандски и меѓународни правни постапки, арбитражни постапки и решавање на спорови. Во случај постапката да се одвива во други земји од Холандија, ние соработуваме со доверливи адвокати, осигурувајќи се дека интересите на нашите клиенти се правилно заштитени.

Слика на Том Меевис

Том Меевис

УПРАВЕН ПАРТНЕР / АДВОКАТ

tom.meevis@lawandmore.nl

Нашите адвокати за семеен бизнис се подготвени за вас

Корпоративен адвокат

Секоја компанија е единствена. Затоа, ќе добиете правен совет кој е директно релевантен за вашата компанија.

Доколку дојде до тоа, можеме да водиме судски спор за вас. Контактирајте не за условите.

Седнуваме со вас да смислиме стратегија.

Секој претприемач треба да се справи со законот за компании. Подгответе се добро за ова.

"Law & More адвокати
се вклучени и можат да сочувствуваат
со проблемот на клиентот“

Без глупост менталитет

Ние сакаме креативно размислување и гледаме подалеку од правните аспекти на ситуацијата. Сè е за да се дојде до сржта на проблемот и да се справи со него во одредена материја. Поради нашиот бесмислен менталитет и долгогодишно искуство, нашите клиенти можат да сметаат на лична и ефикасна правна поддршка.

Што велат клиентите за нас

Нашите меѓународни адвокати се подготвени да ви помогнат:

канцеларија Law & More

Субвенции

Давање на субвенции значи дека имате право на финансиски средства од административно тело за финансирање на одредени активности. Давањето субвенции секогаш има правна основа. Покрај утврдувањето на правилата, субвенциите се инструмент што го користат владите. На овој начин, владата стимулира пожелно однесување. Субвенциите честопати се подложени на услови. Овие услови може да бидат проверени од владата за да се види дали тие се исполнети.

Многу организации зависат од субвенциите. Сепак, во пракса честопати се случува владата да ги повлече субвенциите. Може да размислите за ситуацијата што владата се повлекува. Правна заштита е исто така достапна против решението за отповикување. Приговарајќи на повлекување на субвенцијата, во некои случаи можете да се осигурате дека вашето право на субвенцијата се одржува. Дали се сомневате дали вашата субвенција е правно повлечена или имате други прашања во врска со владините субвенции? Потоа, слободно контактирајте со административните адвокати на Law & More. Со задоволство ќе ве советуваме за вашите прашања во врска со владините субвенции.

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска канцеларија во Eindhoven Amsterdam?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:
господин Том Меевис, застапник во Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More