Договор за одделување

Договор за разделување е документ што го користат две лица во брак за да ги поделат своите средства и одговорности кога се подготвуваат за разделба или развод. Вклучува услови за поделба на старателството и издршката на детето, родителски одговорности, издршка на сопружник, имот и долгови и други семејни и финансиски аспекти што сопружниците можеби сакаат да ги распределат или поделат.

Дали ви треба правна помош или совет во врска со разводот? Или сè уште имате прашања на оваа тема? Нашиот Адвокати за развод со задоволство ќе ви помогнеме!

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска канцеларија во Eindhoven Amsterdam?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:
господин Том Меевис, застапник во Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
г-дин Максим Ходак, застапник на & Повеќе - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More