Колку развод од алиментација

Износот на алиментација не е фиксен износ, но се пресметува за секој развод врз основа на вашата лична ситуација и на поранешниот партнер. И вашите приходи, личните потреби и потребите на вашите деца, доколку ги имате, се земени во предвид.

Law & More B.V.