Што е корпоративно право

Корпоративно право (исто така познато како деловно право или деловно право или понекогаш деловно право) е тело на закон што ги регулира правата, односите и однесувањето на лица, компании, организации и деловни активности. Терминот се однесува на правната пракса во врска со корпорациите или на теоријата на корпорациите.

Дали ви треба правна помош или совет во врска со корпоративното право? Или сè уште имате прашања на оваа тема? Нашиот Адвокат за корпоративно право со задоволство ќе ви помогнеме!

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска канцеларија во Eindhoven Amsterdam?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:
господин Том Меевис, застапник во Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
г-дин Максим Ходак, застапник на & Повеќе - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More