Меѓу нашите клиенти се холандски и меѓународни деловни семејства, кои постигнаа значителен успех во нивните соодветни индустрии. Таквите семејства честопати веќе создале и основале, или планираат да го сторат тоа, холандска единечна или мулти-семејна канцеларија за да ги структурираат своите активности и инвестиции на јасен и управлив начин.

ДЕЛ НА ЕНЕРГЕТСКО СЕМЕЈСТВО?
БАРА ПРАВНА ПОДДРШКА

Советодавна канцеларија за семејство

Меѓу нашите клиенти се холандски и меѓународни деловни семејства, кои постигнаа значителен успех во нивните соодветни индустрии. Таквите семејства честопати веќе создале и основале, или планираат да го сторат тоа, холандска единечна или мулти-семејна канцеларија за да ги структурираат своите активности и инвестиции на јасен и управлив начин.

Law & More им помага на клиентите и семејните канцеларии со прилагодени правни услуги. Ние ги комбинираме нашето знаење и искуство како холандски адвокати за приватни клиенти и советници за даноци во областите на холандското планирање на даноци и недвижнини, холандска даночна усогласеност, холандски работи за недвижнини и сукцесија на деловно работење. Ваквата помош се обезбедува преку соработка со специјалисти во управување со инвестициите, финансиско планирање и сметководство, кои честопати веќе помагаат на конкретното семејство. Нашето искуство се движи од прашања што се однесуваат на структурата на семејната канцеларија, управувањето со семејството, едноподруго и решавање на спорови во Холандија.

Ние соработуваме со професионалци во сродни полиња на експертиза со кои се приклучуваме кон нашите напори за да обезбедиме меѓусебно поврзан пристап кон најразлични правни и неправни работи, со кои се соочуваат холандски и меѓународни деловни семејства и нивните канцеларии.

Ние им помагаме на клиентите во основање семејни канцеларии во Холандија. Покрај тоа, ние работиме со меѓународно-базирани канцеларии за семејства на софистицирани проекти во светот за реструктуирање на семејните имоти и бизниси. Конечно, ги разгледуваме работењето и структурата на основаните канцеларии на семејството, кои бараат совети за проширување и подобрување на опсегот на дадени услуги.

Максим Ходак

Максим Ходак

Партнер / застапник

 Јавете се на +31 (0) 40 369 06 80

Услуги на Law & More

Закон за корпорации

Корпоративен адвокат

Секоја компанија е единствена. Затоа, ќе добиете правен совет што е директно релевантен за вашата компанија

Известување за стандардно

Привремен адвокат

Потребно ви е адвокат привремено? Обезбедете доволно правна поддршка благодарение на Law & More

Поборник

Имиграција адвокат

Ние се занимаваме со работи во врска со приемот, престојот, депортацијата и вонземјаните

Договор за акционер

Бизнис адвокат

Секој претприемач треба да се справи со законот за компании. Подгответе се добро за ова.

"Law & More адвокати
се вклучени и
може да сочувствува со
проблем на клиентот “

Без глупост менталитет

Ние сакаме креативно размислување и гледаме подалеку од правните аспекти на ситуацијата. Сè е за да се дојде до сржта на проблемот и да се справи со него во одредена материја. Поради нашиот бесмислен менталитет и долгогодишно искуство, нашите клиенти можат да сметаат на лична и ефикасна правна поддршка.

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска фирма во Ајндховен?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 (0) 40 369 06 80 или испратете ни е-пошта:

господин Том Меевис, застапник во Law & More - [заштитена по е-пошта]
г-дин Максим Ходак, застапник на & More - [заштитена по е-пошта]

Law & More B.V.