Ние сме динамична правна фирма со меѓународен карактер. Ние зборуваме холандски, англиски, француски, германски, турски, руски и украински. Нашата фирма нуди услуги во голем број на области на закон за компании, влади, институции и поединци. Нашите клиенти доаѓаат од Холандија и од странство. Ние сме познати по нашиот посветен, достапен, управуван, бесмислен пристап.

КОНТАКТ LAW & MORE

НАШИТЕ ПРАВИЛНИЦИ се на ВАШАТА УСЛУГА

КОНТАКТ LAW & MORE

НАШИТЕ ПРАВИЛНИЦИ се на ВАШАТА УСЛУГА

Контактирајте нѐ

Контакт детали Ајндховен

адреса: De Zaale 11
Поштенски код: 5612 AJ Ајндховен
Земја: Холандија

Е-пошта: [заштитена по е-пошта]
Тел: + 31 40 369 06 80
Стопанска комора: 27313406

Работно време  Клинтевертел

Контакт детали Амстердам

адреса: Amstelveenseweg 500
Поштенски код: 1081 KL Амстердам
Земја: Холандија

Е-пошта: [заштитена по е-пошта]
Тел: + 31 20 369 71 21
Стопанска комора: 27313406

Контактирајте нѐ

Контакт детали Ајндховен

адреса: De Zaale 11
Поштенски код: 5612 AJ Ајндховен
Земја: Холандија

Е-пошта: [заштитена по е-пошта]
Тел: + 31 40 369 06 80
Стопанска комора: 27313406

Работно време  Клинтевертел

Контакт детали Амстердам

адреса: Amstelveenseweg 500
Поштенски код: 1081 KL Амстердам
Земја: Холандија

Е-пошта: [заштитена по е-пошта]
Тел: + 31 20 369 71 21
Стопанска комора: 27313406

Ние сме динамична правна фирма со меѓународен карактер. Ние зборуваме холандски, англиски, француски, германски, турски, руски и украински. Нашата фирма нуди услуги во голем број на области на закон за компании, влади, институции и поединци. Нашите клиенти доаѓаат од Холандија и од странство. Ние сме познати по нашиот посветен, достапен, управуван, бесмислен пристап.

Примери на теми што би сакале да ги покриеме за вас се:

• Вашите интереси секогаш доаѓаат први со нас;
• Ние сме директно пристапни;
• Наплатуваме разумни стапки и работиме транспарентно;
• Имаме канцеларии во Ајндховен и Амстердам.

Ние сме динамична правна фирма со меѓународен карактер. Ние зборуваме холандски, англиски, француски, германски, турски, руски и украински. Нашата фирма нуди услуги во голем број на области на закон за компании, влади, институции и поединци. Нашите клиенти доаѓаат од Холандија и од странство. Ние сме познати по нашиот посветен, достапен, управуван, бесмислен пристап.

Примери на теми што би сакале да ги покриеме за вас се:

• Вашите интереси секогаш доаѓаат први со нас;
• Ние сме директно пристапни;
• Наплатуваме разумни стапки и работиме транспарентно;
• Имаме канцеларии во Ајндховен и Амстердам.

Том Меевис

Том Меевис

Управен партнер / застапник

Максим Ходак

Максим Ходак

Партнер / застапник

Јара-Кнопс-фото-500-567

Јара Кнопс

Правен советник

Адвокат Ајндховен
Law & More B.V.