Светски правен сојуз

Лого на Алијансата за светски права 2Law & More е член на Алијансата за светски закон. Организација од повеќе од 100 правни фирми во повеќе од 80 земји.

Law & More е адвокатска фирма со меѓународен фокус. Преку своето членство може да им помогне на своите клиенти да добијат светска правна поддршка. Informationе најдете повеќе информации на веб-страницата worldlawalliance.com.

Law & More B.V.