Би сакале да ви се заблагодариме што избравте Law & More. Ние сме мултидисциплинарна правна фирма и даночни консултации со канцеларии во Ајндховен и Амстердам. Што го прави Law & More уникатно е тоа што го комбинираме личниот допир на мала продавница за бутици со нивото на познавање на голема адвокатска фирма. Имаме неколку области на експертиза. Дали сте curубопитни кои? Погледнете ја нашата страница за експертиза. 

БЛАГОДАРАМ ЗА КОНТАКТИРАЕ LAW & MORE

КАКО СЕКО СО МОНА МО WEЕ ENDЕ ИСПРАВУВАМЕ

КОГА СЕ Изберете LAW & MORE

ОБЕДИТЕ ЗА РЕЗУЛТАТИ ДРIVАВНО ПРАВО НА ПРАВО

Law & More е динамична мултидисциплинарна холандска правна фирма и даночно советување специјализирана за холандско корпоративно, трговско и даночно право и е со седиште во Ајндховен и Амстердам.

Со својата корпоративна и даночна позадина, Law & More комбинира знаење на голема корпоративна и даночна советодавна фирма со внимание на детали и прилагодена услуга што би очекувале за бутик фирма. Ние сме навистина меѓународни во однос на обемот и природата на нашите услуги и работиме за низа софистицирани холандски и меѓународни клиенти, од корпорации и институции до поединци.

Law & More има на располагање посветен тим на повеќејазични адвокати и даночни советници со длабинско знаење од областа на холандското законодавство за договори, холандското законодавство за корпорации, холандското даночно право, холандското право за вработување и меѓународното право на сопственост. Фирмата е исто така специјализирана за даночно ефикасно структурирање на средства и активности, холандско законодавство за енергетика, холандско финансиско право и трансакции со недвижнини.

Том Меевис

Том Меевис

Управен партнер / застапник

Максим Ходак

Максим Ходак

Партнер / застапник

Јара-Кнопс-фото-500-567

Јара Кнопс

Правен советник

АТВОРНИ И ДАНОЦИ НА ДАНОЦИ

 

Адвокат Ајндховен
Law & More B.V.