Во рок од Law & More, Севинц го поддржува тимот каде што е потребно и се занимава со разни правни прашања и изготвување (процедурални) документи. Освен холандски и англиски, Севинц зборува и руски, турски и азербејџански јазик.

Севинц Хобен-Азизова

Севинц Хобен-Азизова

Во рок од Law & More, Севинц го поддржува тимот каде што е потребно и се занимава со разни правни прашања и изготвување (процедурални) документи. Освен холандски и англиски, Севинц зборува и руски, турски и азербејџански јазик. Поради својот ентузијазам и страствен став, таа е подготвена да преземе правни предизвици. Севинц е вреден работник и дава напори на нашите клиенти. Нејзината голема емпатија и силна посветеност кон нашите клиенти ни се од корист. Во своето слободно време, Севинц ужива да патува, да вечера надвор и да се дружи со семејството и пријателите.

Law & More B.V.