Р. (РУБИ) ВАН КЕРСБЕРГЕН ДОО

Руби ван Керберген

надолу кон земјата - намерна - точна

Руби е приземна личност. Таа ќе се потруди да го донесе вашиот случај до успешно затворање. Таа гледа детали што другите не ги забележуваат. Во некои случаи, мал детал може да има големо влијание. Руби обожава предизвик и ја искористи можноста да се соочи со таков. Таа нема да избегнува комплицирани правни проблеми. Таа ќе стори се што е можно за да ви даде законски сигурен совет. Доверливоста и искреноста се од голема важност за Руби.

Во рок од Law & More, Руби е специјализирана за договорно право, корпоративно право и корпоративни правни услуги. Таа, исто така може да биде ангажирана како корпоративен адвокат за вашата компанија. Понатаму, Руби работи и во областа на миграциското право.

Во слободното време, Руби сака да поминува време со семејството и пријателите, по можност додека ужива добра храна и ужива да го научи шпанскиот јазик.

Што велат клиентите за нас

Слика на Том Меевис

Управен партнер / застапник

Правен советник
Law & More