Опис на маршрутата Локација Eindhoven

Law & More се наоѓа во „Твининг центарот“ на кампусот на Eindhoven Универзитетот за технологија. За време на нормалното работно време, можете да се пријавите во рецепцијата која се наоѓа во соседната зграда, „De Catalyst“. Надвор од нормалното работно време, ве молиме контактирајте не по телефон по пристигнувањето.

Со автомобил

Белешка: Ако користите систем за навигација, внесете ја пресекот „Де Лисмортел“ и „Хорстен“. Од оваа точка, можете да ја најдете зградата „Де Катализатор“ од десно. Адресата на „Де Каталист“ е „Де Лисмортел 31“, за Де Катализатор има колони со зградите броеви 76 и 77. 

Од А2 од Ден Бош:

 • Од A2 / N2, на раскрсницата Ексерсвајер, земете го A58 во правец на Son en Breugel.
 • По 3.9 км свртете десно кон Џон Ф. Кенедилан во правец на Eindhoven Центар.
 • На пресекот со Рингот свртете лево во правец на Хелмонд.
 • Свртете десно на семафорите (пред бензинската пумпа Тексако).
 • Поминете низ портите за плаќање на TU / e.
 • На Т-спојот свртете десно во правец на Де Лисмортел (така не свртете лево во правец на Де Зале).
 • На следниот Т-спој свртете повторно десно на крајот на патот десно, каде што ќе го видите Твининг центарот; спроти главниот влез е нашиот паркинг.

Од А2 од Мастрихт или од А67 од Венло или Антверпен:

 • На раскрсницата Leenderheide, земете ја насоката на Eindhoven, Centrum/Tongerre.
 • Ќе влезеш Eindhoven на кружен тек. Продолжете право напред и на вториот семафор (на раскрсницата со Ринг) одете во насока на Нијмеген/Ден Бош (Пиуслан). Продолжете да ја следите оваа насока (преку каналот, под железницата).
 • На следниот кружен тек тргнете го на вториот излез (Insulindelaan).
 • Свртете лево на семафорите (пред бензинската пумпа Тексако).
 • Поминете низ портите за плаќање на TU / e.
 • На Т-спојот свртете десно во правец на Де Лисмортел (така не свртете лево во правец на Де Зале).
 • На следниот Т-спој свртете повторно десно на крајот на патот десно, каде што ќе го видите Твининг центарот; спроти главниот влез е нашиот паркинг.

Од А58 од Тилбург:

 • На раскрсницата Батадорп одете на излезот Рандвег Eindhoven Noord/Centrum и на раскрсницата Ekkersweijer одете на излезот Randweg Eindhoven/Centrum (свртете десно на раскрсницата). Потоа продолжете да ја следите насоката Centrum.
 • По 3.9 км свртете десно кон Џон Ф. Кенедилан во правец на Eindhoven Центар.
 • На пресекот со Рингот свртете лево во правец на Хелмонд.
 • Свртете десно на семафорите (пред бензинската пумпа Тексако).
 • Поминете низ портите за плаќање на TU / e.
 • На Т-спојот свртете десно во правец на Де Лисмортел (така не свртете лево во правец на Де Зале).
 • На следниот Т-спој свртете повторно десно на крајот на патот десно, каде што ќе го видите Твининг центарот; спроти главниот влез е нашиот паркинг.

Од А50 од Нијмеген:

 • По пристигнувањето во Eindhoven, следете ја насоката кон Centrum.
 • По 3.9 км свртете десно на Џон Ф. Кенедилан во правец на Eindhoven Центар.
 • На пресекот со Рингот свртете лево во правец на Хелмонд.
 • Свртете десно на семафорите (пред бензинската пумпа Тексако).
 • Поминете низ портите за плаќање на TU / e.
 • На Т-спојот свртете десно во правец на Де Лисмортел (така не свртете лево во правец на Де Зале).
 • На следниот Т-спој свртете повторно десно на крајот на патот десно, каде што ќе го видите Твининг центарот; спроти главниот влез е нашиот паркинг. 

Од А270 од Хелмонд:

 • На вториот семафор во Eindhoven, свртете десно кај кружниот тек, правец Ринг/Универзитет/Ден Бош/Тилбург.
 • Свртете лево на семафорите (пред бензинската пумпа Тексако).
 • Поминете низ портите за плаќање на TU / e.
 • На Т-спојот свртете десно во правец на Де Лисмортел (така не свртете лево во правец на Де Зале).
 • На следниот Т-спој свртете повторно десно на крајот на патот десно, каде што ќе го видите Твининг центарот; спроти главниот влез е нашиот паркинг.

Со јавен превоз

 • Eindhoven Универзитетот за технологија е лесно достапен. Сите универзитетски згради се блиску до железничката станица во Eindhoven. На картата на универзитетските терени, Твининг центарот е означен како TCE.
 • Слезете по скалите на платформата, а потоа свртете десно кон излезот од северната страна (автобуска станица), Кенедиплин.
 • Можете да ги видите универзитетските згради од десно, само неколку минути пешачење далеку. Твининг центарот се наоѓа на крајот од страната на ТУ (одење околу 15 минути). Следете ги жолтите знаци на стрелата кон „Де Лисмортел“.

Што велат клиентите за нас

Адекватен пристап

Том Мевис беше вклучен во случајот во текот на целиот тек, и секое прашање од моја страна беше брзо и јасно одговорено од него. Сигурно ќе ја препорачам фирмата (и особено на Том Мевис) на пријателите, семејството и деловните соработници.

10
Мике
Hoogeloon

Слика на Том Меевис

Том Меевис

Управен партнер / застапник

Максим Ходак

Максим Ходак

Партнер / застапник

Поставки за приватност
Ние користиме колачиња за да го подобриме вашето искуство додека ја користите нашата веб-страница. Ако ги користите нашите услуги преку прелистувач, можете да ги ограничите, блокирате или отстраните колачињата преку поставките на вашиот веб-прелистувач. Ние, исто така, користиме содржини и скрипти од трети страни кои можат да користат технологии за следење. Можете селективно да ја дадете вашата согласност подолу за да дозволите такви вметнувања од трета страна. За целосни информации за колачињата што ги користиме, податоците што ги собираме и како ги обработуваме, проверете ги нашите Приватност
Law & More B.V.