Law & More располага со широко искуство во советување од областа на фарма, животни науки и здравствена заштита. Претпријатијата кои работат во рамките на овие сектори кои активно се развиваат треба да се справат со сите видови на тешки правни проблеми. Доколку лансирате нов производ, сакате да го заштитите тој производ, но дали сте во можност да добиете патент на вашиот специфичен производ? Или има повреда на вашиот патент? Можеме да ви помогнеме преку давање правен совет за овие проблеми и ќе расправаме кога ќе биде потребно.

ФАРМА & SCИВОТНИ НАУКИ
КОНТАКТ LAW & MORE

Фарма и животни науки

Law & More располага со широко искуство во советување од областа на фарма, животни науки и здравствена заштита. Претпријатијата кои работат во рамките на овие сектори кои активно се развиваат треба да се справат со сите видови на тешки правни проблеми. Доколку лансирате нов производ, сакате да го заштитите тој производ, но дали сте во можност да добиете патент на вашиот специфичен производ? Или има повреда на вашиот патент? Можеме да ви помогнеме преку давање правен совет за овие проблеми и ќе расправаме кога ќе биде потребно.

Избор на теми за кои можеме да ви помогнеме:

• Преговори за договорите за истражувањето, развојот и дистрибуцијата на фармацевтски, медицински и санитарни производи;
• Интелектуална сопственост;
• Одговорност за производот.

Слика на Том Меевис

Том Меевис

Управен партнер / застапник

 Јавете се на +31 40 369 06 80

"Law & More адвокати
се вклучени и
може да сочувствува со
проблем на клиентот “

Без глупост менталитет

Ние сакаме креативно размислување и гледаме подалеку од правните аспекти на ситуацијата. Сè е за да се дојде до сржта на проблемот и да се справи со него во одредена материја. Поради нашиот бесмислен менталитет и долгогодишно искуство, нашите клиенти можат да сметаат на лична и ефикасна правна поддршка.

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска фирма во Ајндховен?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:

господин Том Меевис, застапник во Law & More - [заштитена по е-пошта]
г-дин Максим Ходак, застапник на & More - [заштитена по е-пошта]

Law & More B.V.