Нашиот тим

Слика на Том Меевис

Том Меевис

Управен партнер / застапник

Во рок од Law & More, Том се занимава со општа пракса. Тој е преговарач и парница на канцеларијата.

Максим Ходак

Максим Ходак

Партнер / застапник

Во рок од Law & More Максим се фокусира на сервисирање на клиенти од евроазиските пазари во Холандија во областа на холандското корпоративно право, холандското трговско право, меѓународното трговско право, корпоративните финансии и спојувања и аквизиции, поставување и управување со сложени меѓународни проекти и структури на данок / финансирање.

Во рок од Law & More, Руби е специјализирана за закон за договори, корпоративно право и корпоративни правни услуги. Таа исто така може да биде ангажирана како корпоративен адвокат за вашата компанија.

Ајлин Селамет

Ајлин Селамет

Адвокат

Во рок од Law & More, Ајлин главно работи во областа на личното и семејното право, законот за вработување и законот за миграција.

Ј. (Јара) Кнупс

Јара Кнопс

Правен советник

Во рок од Law & More Јара го поддржува тимот каде што е потребно и помага во решавање на разни правни проблеми и изготвување на (процедурални) документи, како на холандски така и на руски јазик.

Фотографија на Севинц Хобен-Азизова

Севинц Хобен-Азизова

Правен советник

Во рок од Law & More, Севинц го поддржува тимот каде што е потребно и се занимава со разни правни прашања и изготвување (процедурални) документи. Освен холандски и англиски, Севинц зборува и руски, турски и азербејџански јазик.

Фотографија Макс Мендор

Макс Мендор

Маркетинг Менаџер

Со својот широк спектар на технички вештини и знаење за организација и управување со компаниите, Макс е менаџер за медиуми и маркетинг Law & More.

Law & More B.V.