Приватни клиенти

Како приватна личност, можете да стапите во контакт со законот на различни начини. Law & More им помага на приватните клиенти во различни области на правото. Имаме експертиза од областа на:

  • лица и закон за семејство;
  • закон за имиграција;
  • трудово право;
  • закон за приватност.

Без разлика дали станува збор за комплициран развод, добивање дозвола за престој, договори за вработување и отпуштање или заштита на вашите лични податоци, нашите специјалисти се таму за вас и го бараат најдобриот начин за постигнување на вашата цел.

Како прво, ја анализираме вашата состојба и заедно со вас ги утврдуваме тактиките и трасата што ќе ја следиме. Разговараме за надоместоците што ги наплатуваме и донесуваме јасни договори за ова. Ние придаваме голема вредност на добрата и јасна комуникација со нашите клиенти и затоа секогаш брзо реагираме и вклучени сме во вашиот случај. Нашиот пристап е личен, директен и ориентиран кон резултатите. Кратки, јасни линии меѓу адвокатот и клиентот се секако за нас.

Дали имате правен проблем и дали ви треба помош од специјалист? Не двоумете се да не контактирате. Среќни сме и подготвени да ви дадеме совет, да ви помогнеме во преговорите и, доколку е потребно, да ве претставуваме во правна постапка.

Law & More B.V.