Мишел Марјановиќ

Мишел Марјановиќ

Мишел ја користи својата стручност и страст за законот за да постигне најголем резултат за клиентите. Карактеристика на нејзиниот пристап е тоа што Мишел е ангажирана и пријателска кон клиентот и работи точно. Притоа, таа го цени фактот дека клиентот се чувствува разбран, што го прави нејзиниот пристап не само судски, туку и личен. Понатаму, Мишел не е обесхрабрена од предизвикување правни прашања. Исто така, во вакви ситуации, нејзиниот личен пристап и упорност ќе дојдат до израз.

Во рок од Law & More, Мишел главно работи во областа на имиграциското право и законот за вработување.

Во слободното време, Мишел ужива да оди на вечера со семејството и пријателите. Таа исто така ужива да патува за да открива нови култури.

Што велат клиентите за нас

Слика на Том Меевис

Управен партнер / застапник

Правен советник
Law & More