Макс Мендор е менаџер за медиуми и маркетинг во Law & More. Тој има широк спектар на технички вештини и знаење за организација и управување на компаниите.
Макс Мендор магистрирал на меѓународни односи од Киевскиот славински универзитет. Тој има повеќе од 15 години искуство во развој на бизнисот. Во рамките Law & More Макс Мендор е преокупиран со работа на медиумски комуникации на фирмата.

Макс Мендор

Фотографија Макс Мендор

Макс Мендор е менаџер за медиуми и маркетинг во Law & More. Тој има широк спектар на технички вештини и знаење за организација и управување на компаниите.

Макс Мендор магистрирал на меѓународни односи од Киевскиот славински универзитет. Тој има повеќе од 15 години искуство во развој на бизнисот. Во рамките Law & More Макс Мендор е преокупиран со работа на медиумски комуникации на фирмата ..

Law & More B.V.