Дали сте претприемач или приватна личност која бара специјализирано знаење, без да изгубите од вид личен контакт? Тогаш Law & More е адвокатска фирма во Амстердам за вас. Law & More е динамична, мултидисциплинарна правна фирма, лоцирана во Амстердам која комбинира знаење на голема канцеларија со внимание и прилагодена услуга што ја очекувате од бутик канцеларија. И додека другите правни фирми нудат само правна помош, адвокатите на Law & More оди чекор понапред Нашите специјалисти во Амстердам не нудат само правна поддршка и ви помагаат како советник или советник за парница, туку и адвокатите во Law & More исто така служи како ваш спаринг партнер во правната област.

ПОТРЕБНО А ПРАВНИК ВО АМСТЕРДАМ?
КОНТАКТ LAW & MORE!

Адвокат во Амстердам

Дали сте претприемач или приватна личност која бара специјализирано знаење, без да изгубите од вид личен контакт? Тогаш Law & More е адвокатска фирма во Амстердам за вас. Law & More е динамична, мултидисциплинарна правна фирма, лоцирана во Амстердам која комбинира знаење за голема канцеларија со внимание и прилагодена услуга што ја очекувате од бутик канцеларија.

Брзо мени

И додека другите правни фирми нудат само правна помош, адвокатите на Law & More оди чекор понапред Нашите специјалисти во Амстердам не нудат само правна поддршка и ви помагаат како советник или советник за парница, туку и адвокатите во Law & More исто така служи како ваш спаринг партнер во правната област. Имаме силен, специјализиран тим на адвокати кој е подготвен да ви помогне да го решите вашиот правен проблем на кој било начин. Дали сте curубопитни за нашиот метод на работа? Тогаш ве молиме контактирајте не.

Слика на Том Меевис

Том Меевис

Управен партнер / застапник

 Јавете се на +31 20 369 71 21

"Law & More адвокати
се вклучени и
може да сочувствува со
проблем на клиентот “

Експертиза на Law & More во Амстердам

Како адвокатска фирма Law & More е активна во областа на корпоративното право, правото на интелектуална сопственост и технологија, како и трудовото право, законот за имиграција и семејното право. Дали барате друга област на закон? Потоа, погледнете ја нашата страница за експертски проценки на која се наведени сите наши области на закон. Нашите адвокати се експерти во сите споменати области и со задоволство ви помагаат во која било област. Кога станува збор за компаниите, Law & More акти за претприемачи во различни гранки, како што се индустрија, транспорт, земјоделство, здравство и мало. Покрај тоа, нашите адвокати во Амстердам имаат многу искуство во работењето за иновативни компании и помагање или водење на почетни компании. Нашите адвокати се користат за работа во областа на технологијата, истражувањето, развојот, воспоставувањето на правата на интелектуална сопственост, лиценцирање и измислување експанзија.

Адвокат Амстердам

Адвокатска фирма во Амстердам

Покрај нашето широко познавање на холандското (процедурално) закон, нашата правна фирма е навистина меѓународна во однос на обемот и природата на нашите услуги и работи за низа софистицирани холандски и меѓународни клиенти, од корпорации и институции до поединци. За да им обезбедиме на нашите клиенти најдобра можна услуга, меѓу другото имаме и посветен тим на повеќејазични адвокати и правници, кои го владеат рускиот јазик. Тие се во состојба да ве водат и да ви помогнат од почеток до крај на секој правен процес, засновајќи ја нивната работа врз добро осмислена, напредна стратегија. Без оглед на националноста, основен принцип на Law & More е дека секој треба да има можност да застане за своите права. Затоа, нашите адвокати се стремат кон најдобар можен сооднос цена-квалитет за нашите клиенти. Ова осигурува дека ќе добиете правна помош на високо ниво и дека вашата инвестиција ќе плати сама за себе.

Значи, кога нормалните адвокати само нудат правно знаење и критичко внимание, нашите адвокати во Амстердам нудат повеќе услуги од другите правни фирми. Law & More тим во Амстердам работи на практичен и личен начин и за меѓународни и национални компании и приватни лица. Во нашата канцеларија во Амстердам имаме долги работни часови и сме отворени во вечерните часови и викендите. Нашите адвокати се навикнати да работат брзо, така што никогаш нема да чекате долго да одговорите на вашата e-mail или пред да имате некој од нашите вработени по телефон. Дури и надвор од работното време, секогаш можете да дојдете до некој од нашите адвокати. Брзината и стручноста се од најголема важност за нас, што значи дека можете да сметате на непречена и насочена комуникација. Дали сте заинтересирани за нашата услуга? Тогаш ве молиме контактирајте не. Адвокатите на Law & More се на ваша услуга!

Том Меевис

Том Меевис

Управен партнер / застапник

Максим Ходак

Максим Ходак

Партнер / застапник

Јара-Кнопс-фото-500-567

Јара Кнопс

Правен советник

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска фирма во Амстердам?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 20 369 71 21 или испратете е-пошта на:

господин Том Меевис, застапник во Law & More - [заштитена по е-пошта]
г-дин Максим Ходак, застапник на & More - [заштитена по е-пошта]

Law & More B.V.