Дали сте претприемач или приватно лице кое се соочува со правен проблем и дали сакате да го решите? Ве молиме контактирајте со Law & More, нашите адвокати се среќни да ви помогнат! На Law & More разбираме дека, без оглед дали сте претприемач или приватно лице, секое правно прашање е премногу и дека секое правно прашање може да има големо влијание врз вашиот живот. Значи, за разлика од повеќето правни фирми, Law & More ви нуди нешто дополнително. Каде што повеќето адвокатски друштва имаат познавање само за дефинираната област на нашето право и рутински вршат активности, Law & More ви обезбедува брза услуга и личен пристап во прилог на обемно и специфично правно знаење.

ТРЕБА ПО АДВОКАТ ВО Ајндховен?
КОНТАКТ LAW & MORE!

Адвокат во Ајндховен

Дали сте претприемач или приватно лице кое се соочува со правен проблем и дали сакате да го решите? Ве молиме контактирајте со Law & More, нашите адвокати се среќни да ви помогнат! На Law & More разбираме дека, без оглед дали сте претприемач или приватно лице, секое правно прашање е премногу и дека секое правно прашање може да има големо влијание врз вашиот живот. Значи, за разлика од повеќето правни фирми, Law & More ви нуди нешто дополнително.

Брзо мени

Каде што повеќето адвокатски друштва имаат познавање само за дефинираната област на нашето право и рутински вршат активности, Law & More ви обезбедува брза услуга и личен пристап во прилог на обемно и специфично правно знаење. На пример, нашите адвокати се експерти во областа на семејното право, трудовото право, корпоративното право, правото на интелектуална сопственост и усогласеноста. И кога станува збор за компаниите, Law & More дејствува за претприемачи во различни гранки, како што се индустрија, транспорт, земјоделство, здравствена заштита и трговија на мало. Дали барате друга област на правото? Потоа, ве молиме, разгледајте ја нашата страница за експертиза на која се наведени сите наши области на правото.

Слика на Том Меевис

Том Меевис

Управен партнер / застапник

 Јавете се на +31 40 369 06 80

"Law & More адвокати
се вклучени и
може да сочувствува со
проблем на клиентот “

Стручноста на Law & More во Ајндховен

Без оглед на видот на правното прашање, нашето Law & More адвокатите се во можност да ве водат и да ви помагаат од почетокот до крајот на секој правен процес, засновајќи ја својата работа на добро осмислена, напредна стратегија. Нашата адвокатска канцеларија, исто така, обезбедува услуги за решавање правни спорови и парнични постапки и за компании и за приватни лица и спроведува добро балансирана проценка на можностите и ризиците пред сите правни процедури. И кога станува збор за правна постапка, нашите адвокати од Ајндховен ќе се борат за вас. На крајот на краиштата, ние веруваме дека секој треба да има можност да се залага за своите права. Затоа, ние се стремиме кон што подобар сооднос цена и квалитет за нашите клиенти, за да бидете сигурни дека вашата инвестиција ќе се исплати сама по себе. Сепак, Law & More нуди не само правни услуги како советник и судски спор, туку ви е достапен и како спаринг партнер.

Адвокатска фирма во Ајндховен

Адвокатска фирма во Ајндховен

Понатаму, покрај нашето широко познавање на холандското (процесно) право, имаме и големо меѓународно искуство. Нашата канцеларија не е само меѓународна во однос на обемот и природата на своите услуги, туку и во однос на опсегот на напредни локални и меѓународни клиенти. Со цел да им обезбедиме на нашите клиенти најдобра можна услуга, имаме посветен тим на повеќејазични адвокати и правници, кои, меѓу другото, го владеат рускиот јазик. Значи, без разлика дали сте странски странска компанија или приватно лице или дали сте соочени со правно прашање во врска со странска договорна страна, Law & More адвокати се тука за вас! Дали сте iousубопитни за нашиот метод на работа и што можеме да направиме за вас? Потоа ве молиме контактирајте не.

Значи, дали барате знаење за голема канцеларија на компанијата? Но, дали сепак би сакале да имате личен контакт, како мала канцеларија во бутици? Потоа Law & More е адвокатска канцеларија во Ајндховен за вас. Law & More е динамична, мултидисциплинарна адвокатска фирма, лоцирана во Научниот парк во Ајндховен, исто така наречена Силиконска долина на Холандија, која работи за широк спектар на локални и меѓународни клиенти, компании, институции и поединци. Нашите адвокати во Ајндховен ви нудат повеќе услуги отколку другите канцеларии. На пример, нашата канцеларија во Ајндховен има долго работно време и ние сме исто така отворени навечер и викенди (Пон / Пет 8.00 - 22.00 часот, Сабота / Па 9.00 - 17.00 часот). Покрај тоа, ние сме навикнати да работиме што е можно побрзо, така што не мора да чекате долго за да одговориме на вашата пошта или пред да имате некој од нашите вработени на телефон.

Том Меевис

Том Меевис

Управен партнер / застапник

Максим Ходак

Максим Ходак

Партнер / застапник

Јара-Кнопс-фото-500-567

Јара Кнопс

Правен советник

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска фирма во Ајндховен?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:

господин Том Меевис, застапник во Law & More - [заштитена по е-пошта]
г-дин Максим Ходак, застапник на & More - [заштитена по е-пошта]

Law & More B.V.