Потребно ви е адвокат во вашата компанија привремено? Осигурете се дека вашата компанија има доволно правна поддршка и повикајте го привремен адвокат од Law & More веднаш. Причината за ангажирање привремен адвокат е различна за секоја компанија. Може да биде дека имате промена во вашата компанија, болен вработен, сакате да се фатите за задоцнета работа или сакате да бидете сигурни дека еден проект оди добро.

Дали сте во потрага по специјалист за време на проширување?
КОНТАКТ LAW & MORE

Привремен адвокат

Потребно ви е адвокат во вашата компанија привремено? Осигурете се дека вашата компанија има доволно правна поддршка и повикајте го привремен адвокат од Law & More веднаш. Причината за ангажирање привремен адвокат е различна за секоја компанија. Може да биде дека имате промена во вашата компанија, болен вработен, сакате да се фатите за задоцнета работа или сакате да бидете сигурни дека еден проект оди добро. Сите видови на различни проблеми можат да бидат решени со ангажирање привремен адвокат од Law & More. Овие проблеми можат да предизвикаат вашата компанија да не работи максимално и тоа може да има негативни последици. Главната цел на ангажирање привремен адвокат е да се гарантира квалитетот на вашата компанија. Ова е можно затоа што тој или таа дава нов и свеж изглед на вашата компанија. Бидејќи адвокатот може и полесно да донесува независни одлуки, не мора да чекате долго за да направите избор.

Ангажирање привремен адвокат

Ние во Law & More верувајте дека е важно за возврат да настапите кога ќе ангажирате привремен адвокат. Затоа имаме адвокати со долгогодишно искуство кои имаат и специјализирано знаење на адвокат, за да можете веднаш да ги распоредите. На пример, дали сакате да започнете проект, планирате реорганизација или земате привремен одмор? Потоа јавете се во една од Law & Moreпривремени адвокати.

Максим Ходак

Максим Ходак

Партнер / застапник

 Јавете се на +31 (0) 40 369 06 80

Зошто да изберете Law & More?

Лесно достапен

Лесно достапен

Law & More е достапен од понеделник до петок
од 08:00 до 22:00 часот и за време на викендите од 09:00 до 17:00 часот

Добра и брза комуникација

Добра и брза комуникација

Нашите адвокати го слушаат вашиот случај и излегоа
со соодветен план за акција

Личен пристап

Личен пристап

Нашиот метод на работа гарантира дека 100% од нашите клиенти нè препорачуваат и дека ние сме просечно оценети со 9.4

„Дискутирано во воведот
зборувај јасен план за акција.
Вклучен е и може да сочувствува
со проблемот на клиентот “

Кога ангажирате адвокат привремена компанија, важно е овој адвокат да биде распореден на кратко време. Ние на Law & More се стремиме да обезбедиме нашите привремени адвокати за корпорации да бидат распоредени на кратко известување за вашата компанија, така што ќе можете да продолжите да работите без прекини. Адвокатите на Law & More ви помагаат во секојдневната правна постапка, но исто така се способни да извршите работа што се очекува од професионален адвокат. Понатаму, нашите специјалисти можат да работат заедно со вашиот правен оддел и со другите ваши внатрешни и надворешни советници, но тие исто така можат да одберат големи проекти во вашата компанија и да обезбедат независен совет. Дали ви треба привремен адвокат? Потоа, контактирајте со адвокатите на Law & More.

Зошто да ангажира привремен адвокат од Law & More?

Ниво на знаење

Ниво на знаење

Привремените адвокати на Law & More веќе се на ниво на знаење

Нема одложување

Нема одложување

Не заостанувајте на работа и ангажирајте привремен адвокат

Правно знаење

Правно знаење

Нашите привремени адвокати исто така имаат познавање на адвокат

Веднаш распоредување

Веднаш распоредување

Фаќајте застарена работа бидејќи нашите привремени адвокати можат веднаш да бидат распоредени

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска фирма во Ајндховен?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:

господин Том Меевис, застапник во Law & More - [заштитена по е-пошта]
г-дин Максим Ходак, застапник на & More - [заштитена по е-пошта]

Law & More B.V.