Што прави адвокатот – Адвокатот има лиценца за адвокатура

Адвокат е лиценциран за вршење на адвокатска дејност и е должен да го застапува законот, истовремено заштитувајќи ги правата на нивниот клиент. Некои должности што вообичаено се поврзани со адвокат вклучуваат: обезбедување правни совети и советници, истражување и собирање информации или докази, изготвување правни документи поврзани со разводи, тестаменти, договори и трансакции со недвижнини и гонење или бранење на суд.

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска канцеларија во Eindhoven Amsterdam?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:
господин Том Меевис, застапник во Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
г-дин Максим Ходак, застапник на & Повеќе - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More