Апсолутен развод

Конечна, законска завршница на брак (што се разликува од правна разделба) кога двете страни се слободни да се омажат повторно. Апсолутен развод го распушта бракот, за разлика од ограничениот развод, кој дејствува како договор за разделување.

Дали ви треба правна помош или совет во врска со разводот? Или сè уште имате прашања на оваа тема? Нашиот Адвокати за развод со задоволство ќе ви помогнеме!

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска канцеларија во Eindhoven Amsterdam?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:
господин Том Меевис, застапник во Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
г-дин Максим Ходак, застапник на & Повеќе - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More