Law & More поседува длабоко знаење и искуство во советување и помагање на деловни активности управувани од сопственици и во Холандија и на меѓународно ниво. Со текот на годините, развивме длабоко разбирање за тоа што ги придвижува холандските и меѓународните семејни бизниси и даваме стратешки правни и даночни совети за да им помогнеме да ги идентификуваат и постигнат своите цели.

ДУША И МЕ INTERNATIONALУНАРОДНИ СЕМЕЈНИ БИЗНИС
КОНТАКТ LAW & MORE

Адвокат за семеен бизнис

Law & More поседува длабоко знаење и искуство во советување и помагање на деловни активности управувани од сопственици и во Холандија и на меѓународно ниво. Со текот на годините, развивме длабоко разбирање за тоа што ги придвижува холандските и меѓународните семејни бизниси и даваме стратешки правни и даночни совети за да им помогнеме да ги идентификуваат и постигнат своите цели.

Советуваме за прашања од областа на заштитата на средствата и како успешно да се заштити бизнисот од законски даночни и финансиски ризици, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на ублажување на нивното влијание.

Law & More активно советува за избор на најсоодветни и даночни ефикасни структури за семејни бизниси, меѓународно или во Холандија, користејќи го целиот обем на холандски и мултивиридисциптивни опции на корпорација.

Ние сме вешти во ефикасно справување со правните спорови и конфликтите помеѓу членовите на семејството, акционерите и раководството, корисниците и доверителите.

Нашите професионалци советуваат за продажба на бизнис, додека ограничуваат изложеноста на холандски даночни обврски.

Слика на Том Меевис

Том Меевис

Управен партнер / застапник

 Јавете се на +31 40 369 06 80

Услуги на Law & More

Закон за корпорации

Корпоративен адвокат

Секоја компанија е единствена. Затоа, ќе добиете правен совет што е директно релевантен за вашата компанија

Известување за стандардно

Привремен адвокат

Потребно ви е адвокат привремено? Обезбедете доволно правна поддршка благодарение на Law & More

Поборник

Имиграција адвокат

Ние се занимаваме со работи во врска со приемот, престојот, депортацијата и вонземјаните

Договор за акционер

Бизнис адвокат

Секој претприемач треба да се справи со законот за компании. Подгответе се добро за ова.

"Law & More адвокати
се вклучени и
може да сочувствува со
проблем на клиентот “

Без глупост менталитет

Ние сакаме креативно размислување и гледаме подалеку од правните аспекти на ситуацијата. Сè е за да се дојде до сржта на проблемот и да се справи со него во одредена материја. Поради нашиот бесмислен менталитет и долгогодишно искуство, нашите клиенти можат да сметаат на лична и ефикасна правна поддршка.

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска фирма во Ајндховен?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 (0) 40 369 06 80 или испратете ни е-пошта:

господин Том Меевис, застапник во Law & More - [заштитена по е-пошта]
г-дин Максим Ходак, застапник на & More - [заштитена по е-пошта]

Law & More B.V.