Законот за вработување е проширена област на закон. Правата и обврските се регулирани во договорите за вработување, регулативите за вработување, колективните договори, законодавството и законодавството. Адвокатите за вработување на Law & More се квалификувани и запознаени со сегашното законодавство и правните институции.

ПОТРЕБА НА Адвокат за вработување?
Прашај за правна помош

Адвокат за вработување

Законот за вработување е проширена област на закон. Правата и обврските се регулирани во договорите за вработување, регулативите за вработување, колективните договори, законодавството и законодавството. Адвокатите за вработување на Law & More се квалификувани и запознаени со сегашното законодавство и правните институции.

Брзо мени

Прашањата за законот за вработување честопати имаат далекусежни последици за работодавците и вработените. Затоа е важно да ви помогне специјализиран и искусен адвокат за вработување. На крајот на краиштата, добриот правен совет за законот за вработување однапред може да биде пресуден за иднината. За жал, конфликтите не можат секогаш да се спречат, на пример во случај на отпуштање, реорганизација или отсуство поради болест. Ваквата состојба е многу непријатна и емотивна и може да го оштети работниот однос помеѓу работодавецот и работникот. Ако ве мачи некој конфликт при вработување, Law & More со задоволство ќе ви помогнеме да ги преземете вистинските чекори.

Правен совет

Law & More нуди помош за деловни активности, статутарни директори, работодавачи и вработени во областа на законот за вработување. Нашиот тим дава правен совет и ќе расправа ако е потребно.

Примери на теми што би сакале да ви помогнеме со:

• подготвување и оценување на приватни и колективни договори за вработување;
• раскинување на договори за вработување за работодавците и вработените;
• помош во споровите за вработување
• поставување на досиеја за персоналот
• процедури за разрешување
• прашања во врска со побарувањата за плати
• пропуст
• прашања во врска со колективните договори
• одмор и заминување
• болести и реинтеграција
• ко-определување
• одговорност на работодавците и вработените.

Ајлин Селамет

Ајлин Селамет

Адвокат

 Јавете се на +31 (0) 40 369 06 80

"Law & More адвокати
се вклучени и
може да сочувствува со
проблем на клиентот “

работодавците

Како работодавач, секојдневно се соочувате со прашања од законот за вработување. Мора да склучите договори за вработување, соочени со нефункционални или болни вработени и работни конфликти или вашата компанија можеби ќе треба да се реорганизира заради промените на условите на пазарот. Дали знаете точно кои се вашите права и обврски? Што и да се сретнете, со задоволство ќе ви помогнеме. На крајот на краиштата, добра стратегија за трудово право е клучна за здрава компанија.

Вработени

Како вработен, ќе мора да се придржувате кон законодавството за работни односи, побарано и не барано. Размислете за прифаќање и потпишување договор за вработување, клаузула за неконкуренција и вашите права и обврски во случај на болест и отпуштање од работа. Со задоволство ќе ви помогнеме во секое прашање во врска со законот за вработување, за кого ви треба помош.

Закон за вработување

Корисно, соодветно и транспарентно

Покрај стручни совети, би сакале да добиете и брз правен совет. Ние сме свесни за тоа и сме навикнати да работиме брзо и прецизно. Обезбедуваме дека сме лесно достапни и можеме брзо да ви обезбедиме практичен и стручен совет. Можете да сметате на нас за точен совет што е концизен и јасен.

Начинот на кој работиме е транспарентен и ориентиран кон решенија. Ние влегуваме во разговор со вас за да разговараме за вашиот случај, вашите желби, законските можности и финансиската слика. Потоа ќе се утврди дефинитивна стратегија во консултација со вас. Секој чекор се разговара со вас, така што никогаш нема да се соочите со изненадувања.

Без глупост менталитет

Ние сакаме креативно размислување и гледаме подалеку од правните аспекти на ситуацијата. Сè е за да се дојде до сржта на проблемот и да се справи со него во одредена материја. Поради нашиот бесмислен менталитет и долгогодишно искуство, нашите клиенти можат да сметаат на лична и ефикасна правна поддршка.

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска фирма во Ајндховен?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:

господин Том Меевис, застапник во Law & More - [заштитена по е-пошта]
г-дин Максим Ходак, застапник на & More - [заштитена по е-пошта]

Law & More B.V.