Секој претприемач или приватно лице барем еднаш подлежи на закон за договори. Споровите поврзани со толкувањето на договорот, прашањето дали сите заложби утврдени со договорот се исполнети како што треба, а последиците од неправилното исполнување се редоследот на денот.

Дали ви е потребна помош со изготвување на договор?
КОНТАКТ LAW & MORE

Адвокат за договори

Секој претприемач или приватно лице барем еднаш подлежи на закон за договори. Споровите поврзани со толкувањето на договорот, прашањето дали сите заложби утврдени со договорот се исполнети како што треба, а последиците од неправилното исполнување се редоследот на денот.

Дали ви треба помош при изготвување на договор? Дали договорите што беа направени не се почитуваат и сакате да го раскинете договорот? Или имате спор што произлезе од склучувањето на договор? Со задоволство ќе бидеме на услуга.

Примери на теми што би сакале да ви помогнеме со:

• изготвување и оценување на договори;
• раскинување на договори;
• изготвување на писмено известување за неплаќање во случај на неисполнување на договор;
• решавање спорови што произлегоа од склучувањето на договор;
• преговарање за содржината на договорите.

Руби ван Керберген

Руби ван Керберген

Адвокат

 Јавете се на +31 40 369 06 80

"Law & More адвокати
се вклучени и
може да сочувствува со
проблем на клиентот “

Без глупост менталитет

Ние сакаме креативно размислување и гледаме подалеку од правните аспекти на ситуацијата. Сè е за да се дојде до сржта на проблемот и да се справи со него во одредена материја. Поради нашиот бесмислен менталитет и долгогодишно искуство, нашите клиенти можат да сметаат на лична и ефикасна правна поддршка.

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска фирма во Ајндховен?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете е-пошта на:

господин Том Меевис, застапник во Law & More - [заштитена по е-пошта]
г-дин Максим Ходак, застапник на & More - [заштитена по е-пошта]

Law & More B.V.