ПРАШАА ЗА ВАШАТА ПРАВНА ПОЗИЦИЈА? СЛЕДЕЕ СЛУЧАЈОТ СЕГА!

Скенирање на случаи

Дали си приватна личност? Дали ви треба правен совет и дали сакате да добиете јасен увид во вашата правна позиција? Тогаш сте на вистинското место. Law & More нуди можност за правен совет со Скенирање на случаи. Ова е истрага за позадината на прашањето доставено до нас од вас. Објаснува што е веќе договорено или што сè уште треба да се, каде интересни места се наоѓаат и кои решенија се можни Секоја задача е самостојна и му се дава соодветен пристап. Многу е корисно за вашата правна позиција да ја испита експерт.

Како работи?

Вие поднесувате барање за Скенирање на случаи користејќи формулар за апликација преку Интернет. Откако ќе го примиме барањето, ќе ве контактираме по телефон. По взаемна согласност и потпишување на договорот за доделување, ќе започнеме со Скенирање на случај. Врз основа на релевантни факти и правни извори, правната состојба и ризиците ќе бидат соодветно анализирани. После анализата, ние формираме писмен совет, во кој нашите размислувања даваат увид во тоа како се формирал советот. Ова ги разгледува можностите и ја проценува стапката на успех. Исходот од Скенирањето на случајот резултира во извештај од 2 до 4 страници. Овој совет е напишан на разбирлив јазик, практично остварлив и директно применлив. Врз основа на Скенирање на случај, можете да одредите кои активности сакате да ги преземете и какви ризици сакате да ги елиминирате или ограничите што е можно повеќе.

Law & More не е должен да достави барање за Скенирање на предмети. Во некои ситуации, ние може да одбиеме да извршиме Скенирање на случаи, на пример, ако тоа не е во рамките на нашите услуги.

Контактирајте нè директно преку копчето.

Willе ве повикаме што е можно поскоро.

Чекор-по-чекор план: скенирање во рок од една недела

Назначување за прифаќање

По инвентарот, ќе ве контактираме преку телефон. Почнуваме да работиме на скенирање преку договор. Law & More не е должен да го даде секое барање за Скенирање на случаи

Анализира

Ситуацијата ќе биде прикажана врз основа на релевантни факти и правни извори и ќе добиете советодавен извештај
Советодавен извештај

Вашата правна позиција е разработена со јасни аргументи со помош на советодавен извештај. Овој совет е практичен и веднаш применлив
Активности за следење

Врз основа на скенирањето, можете да утврдите кои активности сакате да ги преземете. Исто така, можеме да ве водиме во процесот на следење

„Контактот со Law & More беше исклучително позитивен и многу професионален од самиот почеток “

Цена

Скенирањето на случаи има фиксна стапка, јасен предлог и потврда за нарачката. Вие точно ја знаете цената на активностите што Law & More настапува за вас. Надоместокот за Скенирање на случај е 750 € на час без ДДВ 21%.

Те молам забележи! Law & More не е член на Советот за правна помош, тоа значи дека немате опција да примате субвенционирана правна помош.

За посложено или пошироко скенирање, важи дополнителен надомест. Се разбира, стапката ќе биде договорена со вас однапред.

Следен чекор

Ние сме среќни да ви помогнеме во примената на советите и да ви помогнеме да ги преземете потребните активности. Се разбира, вие не сте обврзани да преземете понатамошен чекор како резултат на Скенирање на случајот. Можните активности за следење што произлегуваат од Скенирањето на случајот - доколку сакате - ќе бидат утврдени во последователна задача.

Конечно

Забележете дека Скенирањето на случајот е само за индикативни цели, од тоа не може да се бараат никакви права. Нашите општи услови се применуваат за нашите услуги.

Ако сте претприемач и имате правно прашање, со задоволство ќе ви помогнеме во друга форма на услуга. Имате било какви прашања? Ве молиме контактирајте со адвокатите на Law & More.

Дали сакате да знаете што Law & More може да направи за вас како адвокатска фирма во Ајндховен?
Потоа, контактирајте нè по телефон +31 40 369 06 80 или испратете ни е-пошта:
господин Том Меевис, застапник во Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
г-дин Максим Ходак, застапник на & Повеќе - maxim.hodak@lawandmore.nl