Како адвокатска фирма сместена во Научниот парк во Ајндховен

Law Firm

Како адвокатска фирма сместена во Научниот парк во Ајндховен, им придаваме голема вредност на почетните претприемачи. Како што напишавме вчера, Владата исто така ја препознава важноста на стартапите, што таа го потврдува со неодамнешното објавување на списокот со промени што треба да се случат во 2017 година. Претприемачите ќе добијат шанса да ги зголемат инвестициите во своите стартапи, како сопственици на директори ( ДГА) може да се плати помалку. Повеќе пари ќе бидат достапни за истражување и развој. Исто така, за компаниите воопшто, има добра вест: од 1 јануари, странските акционери можат да вратат преплатен данок на дивиденда.

Сподели
Law & More B.V.