Џејд Ванеердевег

Jade

Џејд е воден и посветен адвокат со страст за законот и постигнување на најдобри можни резултати. Таа јасно и ефективно пристапува кон сложените правни прашања, со силни правни аргументи. Џејд ги цени темелните анализи и навлегува длабоко во фактите и законодавството за да развие прецизни извештаи и совети, со цел да се постигне најдобриот исход за вашиот случај. Таа е вклучена и пријателска, ги слуша вашите грижи и цели и развива соодветни стратегии. На Law & More, Џејд првенствено работи во областите на кривичното право, семејното право и граѓанското право.

Во слободното време, Џејд ужива во шопинг, вечера надвор, поминување време со пријателите и семејството и патување на нови места.

Што велат клиентите за нас

Слика на Том Меевис

Управен партнер / застапник

Правен советник
Law & More